ŽIVOT MULTIMILIONERA

Kralj Instagrama stigao na Jadran, na luksuznoj jahti uživa s gomilom golišavih djevojaka

Playboy i milioner Den Bilzerian sada se na svom Instagramu profilu, kojeg prati skoro 32 miliona ljudi, pohvalio da je stigao u Hrvatsku na odmo

L. K. P. / Avaz.ba

Den Bilzerian stigao na Jadran

Foto: Instagram


Den (Dan) Bilzerian, multimilioner javnosti poznat po provokativnim fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu, stigao je na Jadran. Zovu ga još i kraljem Instagrama jer fotografije svog raskalašenog života od luksuznih automobila, brojnih djevojaka, ludih provoda i raskošnog života dijeli na svom profilu.

 • Multimilioner sa ljepoticama u Hrvatskoj na odmoru

  Multimilioner sa ljepoticama u Hrvatskoj na odmoru

  Foto: Instagram


Playboy i milioner Den (39) sada se na svom Instagramu profilu, kojeg prati skoro 32 miliona ljudi, pohvalio da je stigao u Hrvatsku na odmor.

 • Playboy i milioner Den

  Playboy i milioner Den

  Foto: Instagram


Tako je objavio fotografije na kojima se vidi kako je došao privatnim avionom, a zatim se vidi snimka luksuznog apartmana, jahte, brojnog ženskog društva... Uhvatio je jednu od ljepotica u tangicama kako oblači hlače, a zatim i fotografiju - Splita.

 • Luksuzna jahta na Jadranu

  Luksuzna jahta na Jadranu

  Foto: Instagram


Multimilioner nije otkrio koliko je svojih atraktivnih družica poveo na odmor, no na videu su se sve ukupno vidjele tri.

Bilzerian je 2009. godine učestvovao u popularnom World Series of Poker takmičenju u pokeru i pojavio se u šest epizoda televizijske emisije koja je prenosila učesnike.

 • Dena sa ljepoticama na jahti

  Dena sa ljepoticama na jahti

  Foto: Instagram


Den je svoje bogatstvo dodatno uvećao kad je osnovao Victory Poker, stranicu za online kartanje, a kao i svaki svestrani milioner oprobao se u glumi, u filmu "Olympus Has Fallen". Strastveni kolekcionar oružja, a poznato je i da je do 30. godine života doživio čak tri srčana udara.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na