REPER OTVORENO

Kanje Vest: Vakcina protiv koronavirusa može spriječiti ljude da uđu u raj

Najavio da će se kandidirati za predsjednika SAD-a

Kanje Vest. Agencije

Avaz.ba

9.7.2020

Kanje Vest (Kanye West) tvrdi da vakcina protiv koronavirusa može spriječiti ljude da uđu u raj, iako je i sam bio pozitivan na taj virus.

Otkrio je da je covid-19 imao još u februaru, osjećao se prehlađeno i tresao se u krevetu. Međutim, njegovo iskustvo nije promijenilo mišljenje o vakcini. Kanje, koji je najavio da će se kandidirati za predsjednika SAD-a, smatra da je potencijalno cjepivo "znak zvijeri". 

-Toliko se naše djece vakciniše i ostane paralizirano... Pa kad kažu da ćemo se riješiti koronavirusa vakcinom, ja sam izuzetno oprezan. To je znak zvijeri -  kazao je za "Forbes".

Žele staviti čip u nas, žele raditi svakakve stvari, žele učiniti da ne možemo ući kroz nebeska vrata. Žao mi je kad kažem "oni", mislim na ljude koji imaju đavla u sebi -  nastavio je reper. 


Kim Kardašijan i Kanje Vest. Agencije

Na pitanje o lijeku Kannje je rekao:

- O svemu odlučuje Bog. Moramo prestati raditi stvari koje ljute Boga.


Kanje je svojevremeno davao podršku Donaldu Trampu (Trump), iako nije glasao na izborima 2016. godine. Ali sad je istaknuo da više ne podržava Trampa nakon što se predsjednik povukao u bunker tokom prosvjeda "Black Lives Matter" u Vašingtonu.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.