POLICIJSKI IZVJEŠTAJ

Objavljeni detalji smrti glumice iz serije "Glee": Sina je spasila, ali nije sebe

Dubina vode gdje su pronašli Naju je između 10 i 18 metara te tamo ima puno drveća, piše "Mirror"

Naja Rivera: Tužna sudbina. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

14.7.2020


Nakon šestodnevne potrage policija je pronašla tijelo glumice Naje (Naya) Rivere, poznate po ulozi u seriji "Glee". U ponedjeljak ujutro pronašli su tijelo na Jezeru Piru u Južnoj Kaliforniji, a nakon identifikacije mogli su samo potvrditi o kome je riječ, ali nisu iznosili nikakve detalje.

- Na temelju mjesta na kojemu je pronađeno tijelo, fizičkih karakteristika tijela, odjeće pronađene na tijelu i fizičkog stanja, uzimajući u obzir i prijave nestanka osoba na tom području, potvrđujemo da tijelo koje smo našli pripada Naji Riveri. Pronađena je na sjeveroistočnom dijelu jezera, u blizini površine vode - rekao je šerif Bil Ajub (Bill Ayub).


Naja i njen četverogodišnji sin. Instagram

Sad su, pak, otkrili detalje smrti. Dubina vode gdje su pronašli Naju je između 10 i 18 metara te tamo ima puno drveća, piše "Mirror".

- Nema naznaka nasilne smrti niti samoubistva - rekao je šerif

S Najom je taj dan na brodu bio njen sin Džosi (Josey, 4), a policija ima pretpostavku kako je došlo do smrti.

- Mislimo da je brod počeo ploviti, a nije bio usidren i jedva je prikupila dovoljno energije da vrati sina na brod, ali nije imala snage spasiti sebe - kaže policija.

Najino tijelo nestalo je 8. jula, ali je pronađeno 13. Na isti datum prije sedam godina preminuo je Najin kolega iz serije "Glee" Kori Monteit (Cory Monteith) nakon predoziranja u hotelskoj sobi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.