OBJAVILA SNIMKE

Vjenčanje koje je šokiralo Rusiju: Influenserica uplovila u brak sa svojim posinkom

I tu šokantnim vijestima nije kraj, jer je Marina Balmaševa (35) objavila da sa 20-godišnjim Vladimirom Šavrinom očekuje dijete

Balmaševa i Aleksej Šavrin. Instagram

Avaz.ba

15.7.2020

Ruska influencerica udala se za svog 20-godišnjeg posinka nakon što se razvela od njegovog oca.

I tu šokantnim vijestima nije kraj, jer je Marina Balmaševa (35) objavila da sa 20-godišnjim Vladimirom Šavrinom očekuje dijete.

Balmaševa se našla u centru pažnje nakon što je u maju objavila dvije slike, jednu sa sinom svog bivšeg supruga Vladimira Šavrina, kada mu je bilo sedam godina, a drugu noviju, kada su njih dvoje u vezi, prenosi "Mirror".

No, umjesto da uvjeri ljude da je podrže, izazvala je buru protesta kada je podijelila ove fotografije na Instagramu sa svojih 420.000 pratilaca.

Detalj sa ceremonije vjenčanja. Instagram

Marina, koja potiče iz zapadnog ruskog regiona Krasnodarska, živjela je sa suprugom Aleksejem (45) od 2007. prije nego što je veza završila razvodom.

Ove je sedmice podijelila video sa ceremonije vjenčanja za Vladimira u lokalnom matičnom uredu, otkrivši kako očekuju dijete.

Influenserica iz Rusije se proslavila nakon što je izgubila veliki broj kilograma i počela da dijeli savjete na Instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.