BIVŠA ANĐELICA

Slavna Brazilka obradovala milione pratilaca, pozirala u toplesu

Nekadašnja manekenka i model nedavno je otkrila na koji način ostaje u fit formi i kako joj je tijelo tako zategnuto

Alesandra Ambrosio. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

15.7.2020

Godinama je koračala u oskudnim čipkastim izdanjima po modnim pistama te bila jedna od omiljenih Viktorijinih anđelica, a danas ova zgodna Brazilka svojim fotografijama uveseljava milione putem društvenih mreža.

Model i manekenka Alesandra (Alessandra) Ambrosio podijelila je fotografiju na kojoj pozira u toplesu.


Atraktivna Brazilka. Instagram

Ova atraktivna Brazilka na sebi je imala tek donji dio kupaćeg kostima u plavoj boji, dok je grudi lagano prekrila ručnikom za plažu s prugicama, no njene bujne obline itekako su došle u prvi plan.


Nekadašnja manekenka i model nedavno je otkrila na koji način ostaje u fit formi i kako joj je tijelo tako zategnuto.



Alesandra Ambrosio. Instagram

-Moj režim vježbanja najviše se promijenio nakon što sam rodila djecu, jer prije nisam stvarno vježbala. Mislim da je vrlo važno voditi zdrav način života, koji uključuje uravnoteženu prehranu i vježbanje - rekla je pa dodala da joj od svih vježbi najteže pada trčanje.

-Nikada nisam bila ljubitelj trčanja, ali u posljednje vrijeme to radim i također sam smislila različite načine kako uvrstiti kardio u svoju svakodnevnu rutinu. Umjesto da trčim u zatvorenom prostoru, trčim u svom kvartu, šetam sa prijateljima ili pak igram odbojku na plaži - objasnila je lijepa 39-godišnjakinja.

Nekadašnja Viktorijina anđelica u sretnoj je ljubavnoj vezi s godinu dana starijim Nikolom Odijem (Nicolo Oddi), a iza sebe ima propali brak s Džejmijem (Jamie) Mazurom s kojim ima kćerku Anju i sina Nou (Noah).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.