SLAVNA NJEMICA

Hajdi Klum otkrila trikove za top formu

Najnovijom fotografijom na društvenim mrežama brojne je fanove bacila u trans

Klum sinonim je supermodela devedesetih. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

16.7.2020

Slavna Njemica Hajdi (Heidi, 48) Klum sinonim je supermodela devedesetih, koji se i danas može pohvaliti isklesanom figurom spremnom za paradiranje po modnoj pisti. I nakon četiri poroda ova plavuša izgleda senzacionalno, a sada je pokazala kako tačno održava svoje tijelo u formi


Klum: Najnovijom fotografijom na društvenim mrežama brojne je fanove bacila u trans. Instagram

Najnovijom fotografijom na društvenim mrežama brojne je fanove bacila u trans. U minijaturnom sportskom kompletiću odradila je svoj regularni trening snage zbog kojeg izgleda tako sjajno i nakon četiri poroda.


Svoje istrenirano tijelo stavila jeu prvi plan, a u opisu je naznačila kako je rezultat zapravo došao sinergijom koja vlada njenim umom, tijelom i dušom.



Hajdi Klum. Instagram

Jednom je prilikom otkrila kako tačno održava svoju sjajnu formu te rekla da je ponekad ključno jesti kuhane obroke kod kuće. Kao brižna majka četvero djece, Hajdi gotovo svaki dan kod kuće sprema ručak i večeru, a kada izlazi van na obrok onda pomno bira šta će jesti.


Važno joj je da ima tri velika obroka u danu koji podrazumijevaju rani doručak u 6 sati ujutro, kada obično jede jaje na oko, kuhano jaje i neku kombinaciju povrća. Neizostavan je i smoothie od raznog sezonskog voća.



Klum: Majka četvero djece. Instagram

Potom slijedi jednako zdrav ručak, a na njenom se tanjiru tada uglavnom nalazi pečena riba, salata i povrće kuhano na pari ili pak pečeno na maslinovu ulju.

Za večeru koja nikada nije iza 18 sati u danu Klum bira piletinu koju prži u kružnim mrvicama ali na maslinovu ulju, rižu i salatu. Obavezno pazi da joj posljednji obrok u danu nije iza 18 sati jer vjeruje da se ujutro bolje osjeća ako ne jede jako kasno. Osim kontroliranog načina prehrane koji je usadila i svojoj djeci, slavna manekenka redovno vježba. Prakticira jogu, pilates te trenira u teretani ili na otvorenom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.