NEVOLJE U PORODICI

Bred Pit izgladio odnose s Anđelinom, ali najstariji sin ga izbjegava

Dok ostala djeca to prihvaćaju te ne kriju koliko im otac nedostaje, najstariji sin Medoks protivi se stupiti u kontakt s Bredom

Medoks i Bred: Godinama nisu u kontaktu. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

17.7.2020


Holivudski glumac Bred Pit (Brad Pitt) svim se silama trudi približiti svojoj djeci koju ima s bivšom suprugom Anđelinom Đoli (Angelina Jolie), a s kojom je već duge četiri godine u procesu oko podjele starateljstva. Dok mu s mlađim nasljednicima to uspijeva, odnos s najstarijim sinom Medoksom (Maddox) i dalje je napet.

Anđelina davne je 2002. usvojila tada jednogodišnjeg dječaka Medoksa iz Kambodže, a nekoliko godina kasnije i malenu Zaharu iz Etiopije. Nakon što je počela vez s Bredom, slavni glumac objeručke je prihvatio njenu usvojenu djecu te ih i sam usvojio, stoga danas oboje nose i njegovo prezime, baš kao i njihovo treće usvojeno dijete, 16-godišnji Paks (Pax).

Osim toga Pit i Đoli imaju još i troje biološke djece, 14-godišnju Šilou (Shiloh) te 11-godišnje blizance Vivijen (Vivienne) i Noksa (Knox).


Anđelina i Bred: Fotografija iz sretnih dana. Agencije

Nakon turbulentnog razvoda koji se odigrao 2014. godine, sva djeca ostala su živjeti s majkom te su njoj bila mnogo privrženija.

Ipak, posljednje dvije godine 56-godišnji Bred svim se silama trudi nadoknaditi propušteno i ponovno obnoviti vezu sa svojim nasljednicima. Dok ostala djeca to prihvaćaju te ne kriju koliko im otac nedostaje, najstariji sin Medoks protivi se stupiti u kontakt s Bredom.

Podsjetimo, 18-godišnji Medoks na jesen prošle godine otišao je studirati u Južnu Koreju, a na aerodromu ga je ispratila slavna majka Anđelina. Kako saznaju upućeni izvori, Medoks i Bred već godinama nisu u kontaktu, ne viđaju se, a ni ne razgovaraju telefonski.

-Njihov odnos je nepromijenjen, odnosno odnosa ni nema - rekao je za Us Weekly neimenovani izvor. U međuvremenu je i 16-godišnji Paks prestao komunicirati s ocem, te jasno dao do znanja da mu je razvod teško pao, a očito pokazao na čijoj je strani.

Nedavno je Bred viđen kako napušta dom Anđeline, a strani mediji raspisali su se kako su zaraćeni supružnici malo olabavili svoj nategnuti odnos radi dobrobiti svoje djece te da će se dalje truditi održavati pristojan odnos kako bi zajedno odgajali svoje nasljednike.

-Trebalo im je jako dugo da doguraju do ovoga gdje su sada. Išli su na mnogo zajedničkih porodičnih terapija da bi došli do ove točke - rekao je tada za magazin "People" jedan od upućenih izvora.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.