HOLIVUD

Kćerka slavnog para je prava ljepotica: Kažu da će biti fatalnija i od svoje majke

Slavna diva objavila je fotku lijepe Keris na kojoj ona pozira u bašti u laganoj satenskoj haljini

Avaz.ba / Blic.rs
  • Ketrin je Keris dobila u braku sa kolegom Majklom Daglasom

    Ketrin je Keris dobila u braku sa kolegom Majklom Daglasom

    Foto: Agencije


Holivudska glumica Ketrin Zita Džons (Catherine Zeta-Jones) uglavnom se drži pravila da na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije svoje djece, zato je i šokirala publiku kada je podijelila sliku svoje ćerke Keris (Carys).

Slavna diva objavila je fotku lijepe Keris na kojoj ona pozira u bašti u laganoj satenskoj haljini, napisavši jednostavan komentar uz to: "Moja devojka u vrtu".

  • Fotografija kćerke koju je objavila Ketrin

    Fotografija kćerke koju je objavila Ketrin

    Foto: Instagram


Publika je bila oduševljena, te je ova slika prikupila na desetine hiljade lajkova i sjajnih komentara. Većina je tvrdila da je ova 17-godišnjakinja izrasla u pravu ljepoticu, te da je savršen miks svoje majke i oca.

Podsjetimo, Ketrin je Keris dobila u braku sa kolegom Majklom Daglasom (Michael Douglas), sa kojim će uskoro proslaviti 20 godina zajedništva. Pored nje, par ima i 19-godišnjeg sina.Popularna 50-godišnjakinja nedavno se osvrnula i na zle jezike koji su predviđali da njihov brak neće potrajati, s obzirom na veliku razliku u godinama.

- Govorili su da nećemo potrajati. Imam velike uzore u svojoj i Majklovoj porodici kada je riječ o braku, i to jako cijenim jer sam gledala njihovu ljubav kako cvjeta i kako se poštuju međusobno. Tako da zaista, 20 godina - prokomentarisala je Ketrin.

Više o temi Catherine Zeta-Jones

ZVIJEZDE NA PLAŽI
Glumica "hladno"pokazala grudi
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na