UHVAĆENI NA DJELU

Javnost u šoku: Snimljeni seks skandali sportskih zvijezda

Mnogi nisu znali da čuvaju privatnost

Seks skandali. Telegraf

Avaz.ba

22.7.2020

Brojne svjetske sportske zvijezde nisu mogli da zaobiđu seks skandali, pa su morali da se "peru" u javnosti ili dugo čekaju da se zaboravi na "vruće" scene koje su isplivale.

Mnoge svjetske zvijezde ne mogu da odole porivima u javnosti, iako su svjesni da su u javnosti i da im se svaki korak prati, kao što je posljednji slučaj sa paparaco fotografijama Konora Mekgregora. - prenosi Telegraf.


Konor Mekgregor i oralni seks na jahti

Oralni seks Mekgregora. Telegraf

Paparaci su se pozicionirali idealno da snime prilično provokativnu pozu, u kojoj je Mekgregor prekrio ženu ćebetom, ali su veliki dio prizora fotografi "uhvatili". 


Diletine slike plasirali hakeri

Dileta. Telegraf


Ko zna, da nije bilo ovog, Dileta možda i ne bi postala tako popularna. Bila je voditeljka koja prati Seriju C i Seriju B, dok nisu isplivale seks fotografije.  Prvo je neko objavio 12 fotografija, a zatim je lansiran set od čak 47 golišavih i privatnih fotografija koje je slala dečku.

Gole fotografije Lindzi Vond i Tajgera Vudsa izašle u javnost

Lindzi Vond i Tajger Vuds. Telegraf

Portal "Celeb Jihad" je 2017. objavio skandalozne fotografije Tajgera Vudsa i Lindzi Von iz perioda kada su bili u vezi.

"TMZ" je tada objavio da je Vuds odmah angažovao advokate da reaguju sa tužbama čim fotografije "ugledaju" svjetlost dana, što se u međuvremenu desilo, a slične akcije su kasnije preduzele i druge javne ličnosti koje su bile na sličnom udaru.


Nejmara na sudu dotukao snimak tuče sa devojkom posle seksa

Nejmar je bio optužen za silovanje u Parizu, a sve je bilo jasno kada je objavljen snimak iz hotelske sobe. Brazilac je optužio manekenku Nažil Trinidad za iznudu, a snimak otkriva pozadinu kontroverzne noći ovog para.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.