UHVAĆENI NA DJELU

Javnost u šoku: Snimljeni seks skandali sportskih zvijezda

Mnogi nisu znali da čuvaju privatnost

Avaz.ba

Seks skandali

Foto: Telegraf


Brojne svjetske sportske zvijezde nisu mogli da zaobiđu seks skandali, pa su morali da se "peru" u javnosti ili dugo čekaju da se zaboravi na "vruće" scene koje su isplivale.

Mnoge svjetske zvijezde ne mogu da odole porivima u javnosti, iako su svjesni da su u javnosti i da im se svaki korak prati, kao što je posljednji slučaj sa paparaco fotografijama Konora Mekgregora. - prenosi Telegraf.

Konor Mekgregor i oralni seks na jahti

 • Oralni seks Mekgregora

  Oralni seks Mekgregora

  Foto: Telegraf


Paparaci su se pozicionirali idealno da snime prilično provokativnu pozu, u kojoj je Mekgregor prekrio ženu ćebetom, ali su veliki dio prizora fotografi "uhvatili". 

Diletine slike plasirali hakeri

 • Dileta

  Dileta

  Foto: Telegraf


Ko zna, da nije bilo ovog, Dileta možda i ne bi postala tako popularna. Bila je voditeljka koja prati Seriju C i Seriju B, dok nisu isplivale seks fotografije.  Prvo je neko objavio 12 fotografija, a zatim je lansiran set od čak 47 golišavih i privatnih fotografija koje je slala dečku.

Gole fotografije Lindzi Vond i Tajgera Vudsa izašle u javnost

 • Lindzi Vond i Tajger Vuds

  Lindzi Vond i Tajger Vuds

  Foto: Telegraf


Portal "Celeb Jihad" je 2017. objavio skandalozne fotografije Tajgera Vudsa i Lindzi Von iz perioda kada su bili u vezi.

"TMZ" je tada objavio da je Vuds odmah angažovao advokate da reaguju sa tužbama čim fotografije "ugledaju" svjetlost dana, što se u međuvremenu desilo, a slične akcije su kasnije preduzele i druge javne ličnosti koje su bile na sličnom udaru.

Nejmara na sudu dotukao snimak tuče sa devojkom posle seksa

Nejmar je bio optužen za silovanje u Parizu, a sve je bilo jasno kada je objavljen snimak iz hotelske sobe. Brazilac je optužio manekenku Nažil Trinidad za iznudu, a snimak otkriva pozadinu kontroverzne noći ovog para.

Više o:

Seks Sport
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na