VATRENA GEORGINA

Ronaldova djevojka ponovo "zapalila" društvene mreže

Ovaj put odlučila je svoje obline pokazati u poprilično smjeloj kombinaciji

Georgina Rodrigez. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

23.7.2020


Poznato je da Georgina Rodrigez (Rodriguez), bivša prodavačica u "Gucciju" danas djevojka najpopularnijeg nogometaša svijeta, Kristijana (Cristiano) Ronalda, svoje tijelo voli isticati, ali i pokazivati. Ovaj put odlučila je svoje obline pokazati u poprilično smjeloj kombinaciji.

Ponovo je uspjelo izazvati pažnjuna društvenim mrežama i to hrabrom kombinacijom - bijelim, čipkastim korzetom koji joj je savršeno pristajao.


Riječ je o seksi modelu, koji je inače na bokovima visoko rezan, dok na grudnjaku ima žicu, a svojom je cijenom pristupačan baš svima. Naime, na stranicama branda "Pretty Little Thing", čiji je Georgina ambasador, ovaj model dolazi u nekoliko boja i veličina.

Za Instagram je pozirala raspuštene, lagano valovite kose, naslonjena na zid, dok su u prvom planu visoke tenisice nastale kao saradnja "Nikea" i "Diora", pod nazivom "Air Dior". Riječ je o tenisicama koje su izdate u limitiranoj seriji početkom jula, a mogu se nabaviti u pojedinim "Dior" dućanima kao i na "StockX-u".

Iako je u posljednje vrijeme većinom u prvi plan stavljala svoju polugolu stražnjicu, ovaj put to nije bio slučaj, no fotografija je i u bijelom korzetu prikupila gotovo 2 miliona lajkova u manje od 24 sata.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.