NAKON TRI GODINE

Udovica Hjua Hefnera više nije sama, ljubi inženjera za svemirske brodove

Par provodi odmor u luskuznom hotelu Casa de Mita, gdje uživaju u romantičnim šetnjama, ali i egzotičnim delicijama i ne mogu skinuti pogled, ali ni ruke jedno s drugoga

Kristal Heris. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

24.7.2020


Kristal Heris (Crystal Harris), posljednja supruga osnivača Playboya Hjua Hefnera (Hugh Heffner), ponovno ljubi. Ovog je vikenda snimljena u zagrljaju dvije godine mlađeg Nejtena (Nathana Levija), inženjera za svemirske brodove, koji joj je vratio osmijeh na lice.


Heris i Hefner: Bili pet godina u braku. Agencije

Tri godine nakon Hefnerove smrti snimljena je kako izmjenjuje nježnosti na pješčanoj plaži u Meksiku.

Par provodi odmor u luskuznom hotelu Casa de Mita, gdje uživaju u romantičnim šetnjama, ali i egzotičnim delicijama i ne mogu skinuti pogled, ali ni ruke jedno s drugoga. Bivša Playboyjeva zečica, koja je s Hefnerom bila u braku od 31. decembra 2012. pa sve do njegove smrti 27. septembra 2017. godine.


Kristal u zagrljaju dvije godine mlađeg Nejtena. Agencije

Levi je inženjer koji gradi svemirske brodove, a javnosti je postao poznat kao vođa tima koji su uspješno lansirali Muskov SpaceX Dragon u martu ove godine. Par je, prema nekim izvorima, u vezi oko četiri mjeseca i to nije tek prolazna avantura.

-On je pametan, nježan i uz njega se osjeća sigurnom. Ona već dugo nije bila sretna kao što je sada s njim - otkrio je izvor, koji je dodao da ju je Levi osvojio prvim zajedničkim izletom, kada ju je odveo na privatni let avionom.

Kristal je javnosti postala poznata 2009. kada je sa samo 23 godine postala jedna od djevojaka Hju Hefnera, a iako su planirali vjenčanje 2011., ljubavi je nakratko došao kraj. Nakon pomirbe, vjenčali su se na staru godinu 2012. Godinu dana nakon Hefnerove smrti, Kristal je prodala dom na Hollywood Hillsu, koji joj je kupio još 2013., u vrijeme kada su zajedno živjeli u Playboyjevoj vili.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.