EKSKLUZIVNI SERIJAL

{Đir sa Memom} / Šerif Konjević o korona partyju, Pjaniću i Gljivi; Fox i Surreal: Volimo lijepe djevojke, ali koliko su poštene, razmišljamo da se orijentiramo na muškarce

Konjević nam je otkrio i kako je došlo do druženja s bh. reprezentativcem Miralemom Pjanićem

Piše: Avaz.ba

24.7.2020

U večerašnjem izdanju ekskluzivnog serijala "Đir sa Memom" donosimo ne jedan, nego dva gostovanja. 

Gost u prvom je popularni folk pjevač Šerif Konjević, a u drugom mladi reperi Fox i Surreal.

U razgovoru s Memom Šerif Konjević otvoreno je govorio o odnosu s Nazifom Gljivom, zašto Džejli Ramović nije dao 12 poena, o korona derneku, Miralemu Pjaniću...

- S Gljivom sam sarađivao. Jedino sam mu zamjerio što je spominjao moje roditelje, a on dobro zna ko su moji roditelji. Nije to toliko bitno, njega ponesu emocije, on i o svojim sinovim loše priča - kaže Konjević.

Nakon što se u javnosti pisalo i govorilo o korona derneku, Konjević kaže da su oni koji ne misle ni sebi dobro jedva dočekali da to sve loše komentiraju.

- Nisam ja došao tamo da pjevam, nego da prijatelju uručim poklon. Kada sam ušao unutra, sve mi se okrenulo. Vidio sam neke ljude koji nisu pili, nego su lokali. Jednostavno sam došao da ispoštujem doktora. Preduhitrili su me, ali prvu izjavu sam dao "Avazu" - kaže Konjević.

Gost večerašnjeg izdanja ekskluzivnog serijala "Đir sa Memom" je Šerif Konjević. Avaz

Pojasnio je i zašto Džejli Ramović nije dao 12 poena u finalu "Zvezda Granda".

- Moram priznati, pogriješio sam - iskreno će Konjević.

- Mislio sam da je to druga Džejla. Sreli smo se u Beogradu u jednoj emisiji, ja sam joj se izvinio. Na neki način, na to su me neki drugi ''navukli''. Znam kako ko pjeva, ko može biti zvijezda, koliko će trajati... To što joj nisam dao 12 bodova, neće njoj ni odmoći ni pomoći - kaže.

Šerif Konjević je krunisao potpisivanje Miralema Pjanića za veliku Barcelonu. Otkrio nam je i kako je došlo do druženja s bh. reprezentativcem.

- Zvao me prijatelj koji organizira koncerte, a koji je poznanik s Miralemovim ocem. Rekli su mi da naš biser želi da mu pjevam. Meni je bila velika čast da pjevam takvom čovjeku. On i njegova porodica su tako divni ljudi i bilo mi je lijepo - rekao je Konjević.

Otkrio nam je i da je veoma emotivna osoba.

Gosti drugog večerašnjeg izdanja ekskluzivnog serijala "Đir sa Memom" su reperi Fox i Surreal.

U uzbudljivoj vožnji s Memom otkrili su nam detalje hitova koje pripremaju, kakve žene vole, kada su izgubili nevinost, ali i šta su radili dok su bili u karantinu.

Surreal nam govori da pokušavaju diktirati tempo na estradi.

- Na početku smo posudili pare za spot, ali drago nam je da se ljudima svidio - kaže Fox.

Surreal je jedno vrijeme živio u Americi.

- Nisam bio u zatvoru, samo malo, kratko. Nisam upoznao nijednog poznatog repera, ali tamo svi klinci repaju - priča nam Surreal.

Dotakli su se i intimnih tema. Otkrili su nam da su nevinost izgubili u Beogradu sa 15 odnosno sa 16 godina.

- Volimo lijepe djevojke, ali koliko su poštene i lojalne, razmišljamo da se orijentišemo na muškarce - kroz smijeh nam govore reperi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.