PJEVAČICA U ŠOKU

Poplava uništila i skladište firme Lane Jurčević

Ne znam što se događa. Prvo potres, sad poplave. Jadni ljudi, jadni dućani u centru grada - komentirala je

Lana Jurčević. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

25.7.2020


Pjevačica Lana Jurčević (35) oglasila se sinoć na svom Instagram profilu povodom nevremena koje je pogodilo Zagreb. Isprva je, kaže, pomislila da munje lupaju tačno oko njenog balkona, a onda ga je snimila i pokazala kako joj stolice plivaju u vodi na balkonu.


Pjevačicin balkon. Instagram

- Ovo je moj balkon, dođite na kupanje - rekla je pjevačica na snimci na kojoj se vidi da je sve poplavljeno. Nakon što je snimila nekoliko kadrova potopljenih ulica iz svoje zgrade uputila se provjeriti u kakvom je stanju skladište njene firme.

- Ne znam što se događa. Prvo potres, sad poplave. Jadni ljudi, jadni dućani u centru grada... Mi sad idemo u naš prostor gdje su sve kutije, proizvodi, skladište, sve živo - objasnila je pa na putu do tamo snimila i Most Mladosti i komentirala kako je ondje pakao.


Jurčević: Objavila ulice Zagreba na Istagramu. Instagram

Nevrijeme je zahvatilo zapadnu Hrvatsku i Zagreb jučer oko 21 sat. Kiša je izazvala ogromne poplave u centru glavnog grada, a potopljene su i ulice poput Ilice, Miramarske, Branimirove, Strojarske...


Automobili su ostali zarobljeni pod vodom, a neki su i potpuno potopljeni. Osim toga, ljudima su poplavljeni podrumi i obiteljske kuće, trgovine, kafići...


Vatrogasci i dežurne službe na terenu su bili cijelu noć, imali su više od sto intervencija, a s obzirom na to da su građani neprestano zvali i tražili pomoć, linije su tijekom večeri bile zauzete.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.