FITNESS MODELI

Ovo su najseksepilnija tijela na Instagramu

Njihov cilj je potaknuti pratitelje da se aktiviraju i vježbaju gledajući njihove videe i fotografije

Anela Sagra. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

26.7.2020

Na internetu su sve popularnije društvene mreže fitness modela, koji s milionima pratitelja dijele vježbe koje im pomažu da ostanu u formi. Njihov cilj je potaknuti pratitelje da se aktiviraju i vježbaju gledajući njihove videe i fotografije.

Iako neki više pažnje pridaju vježbama i motivaciji pratitelja, postoje i oni fitness modeli koji uživaju dijeliti fotografije svog utegnutog i zdravog tijela.

Jedna od najpopularniji fitness modela je Džen (Jen) Selter (24), koju su mnogi prozvali "vlasnicom najbolje stražnjice". Prati je 12,7 miliona pratitelja.






View this post on Instagram

Hooked on that summer feeling ☀️ ya feel me?!

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Somer Rej (Sommer Ray, 21) prešišala je Džen u broju pratitelja. Njene objave pomno prati 25 miliona ljudi. Prije četiri godine počela je objavljivati fotografije na Instagramu te je relativno nova u svijetu fitnessa.




View this post on Instagram

i ran into a glass door right before these photos

A post shared by Sommer Ray (@sommerray) on

Mišel Levin (Michelle Lewin, 34) prati 13,6 milijuna ljudi i bila je na naslovnici magazina Playboy. Prvotno je započela manekensku karijeru na modnim pistama, ali je prema preporuci prijateljice postala bikini model.


Svidjela joj se fitness strana bikini modela pa je puno vremena počela provoditi u teretani kako bi isklesala tijelo. Njen cilj je putem Instagrama motivirati djevojke da smršave i oblikuju si mišiće.



Ana Šeri (Cheri , 31) oblinama mami uzdahe pratiteljima, kojih ima 12 miliona. Ana je ispočetka objavljivala fotografije i fitness savjete za 'svoj gušt', ali su u međuvremenu njene objave postale vrlo popularne. Počeli su joj se javljati mnogi brendovi i nudili su joj razne modne ponude. Od tada se pojavila na mnogim posterima, promovirala razne proizvode, pisali su o njoj u magazinima.


No, nije joj samo karijera modela bitna već i zdravlje i fitness. Otvorila je i vlastitu teretanu u Kaliforniji.



Kolumbijka Anllela Sagra (24) je karijeru započela u modi. Trudila se uvijek biti što mršavija budući da je to njezin posao tada zahtijevao. No, jednog dana do nje je u teretani došao osobni trener, koji joj je pomogao da shvati kako njezino tijelo treba izgledati.

Promijenila je svoje ciljeve i maknula se od manekenstva te je od tada fitness model i bodybuilder. Godišnje zarađuje oko pet milijuna kuna od Instagrama, fitnessa i treniranja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.