KRALJEVSKA PORODICA

Kejt Midlton poslala cvijeće u znak pomirenja sa Megan Markl: To ni u kom slučaju nije dovoljno

Izjave koje su narušile sklad u porodici

Kejt Midlton i Megan Markl. AP

Avaz.ba

27.7.2020

Kejt Midlton (Kate Middleton) poslala je cvijeće Megan Markl (Meghan Markle) kao znak primirja, ali Megan joj je na to odgovorila da "ni u kojem slučaju to nije dovoljno", tvrdi Veniti Fer (Vanity Fair).

Dok autori nove biografije kraljevskog para tvrde da Kejt nikad nije ni pokušala ostvariti prijateljstvo s Megan, Kejti Nikol tvrdi da to nije tačno te da je Kejt jednom prilikom pokušala ostvariti primirje s Megan poslavši joj cvijeće.

- Megan je na to rekla Kejt da cvijeće ni u kojem slučaju nije dovoljno - tvrdi Nikol.

Inače, knjiga o Megan Markl i princu Heriju glavna je tema u britanskim medijima, a prema posljednjim izvještajima nepovratno je narušila odnose između kontroverznog para i kraljevske obitelji.

- Period evaluacije nije gotov, ali čini se da nema načina da se vrate u kraljevsku obitelj. Neke jako privatne obiteljske stvari sad su završile u javnosti, a čini se da se to dogodilo uz Meganin i Herijev blagoslov. Ovo će povrijediti mnoge - kažu izvori bliski kraljevskoj obitelji.

Heri i Megan ogradili su se od knjige te tvrde da nisu razgovarali s autorima, ali u britanskoj javnosti malo ko vjeruje da to, umjesto njih, nisu učinili ljudi bliski njima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.