PROBLEMI U RAJU

Kanje Vest svjestan da je povrijedio Kim, ali još je voli

Žali što je u javnost iznio detalje iz njihovog privatnog života

Kanje i Kim: Još se vole. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

28.7.2020


Reper Kanje Vest (Kanye West, 43) očito još uvijek voli svoju suprugu Kim Kardašijan (Kardashian, 39). Izvinuo joj se i zažalio je što je u javnost iznio privatne detalje iz njihova života, pogotovo podatak da je Kim htjela pobaciti njihovo prvo dijete.

Starleta je nedugo nakon reperovog obraćanja javnosti istaknula kako je njegovo zdravstveno stanje loše i podržala ga, odnosno bodrila, ali nije ništa spomenula oko toga da se rastaju, na što je Kanye više puta aludirao s obzirom na to da se Kim nalazila s drugim.

Nakon što je Kanje rekao da je život s klanom Kardašian/Džener poput horora, ali i da ga obitelj želi "zatvoriti", Kim je svima rekla da ga podrže i budu pažljiviji prema njemu. Otada se, navodno, Kanje osjeća bolje i definitivno shvaća da je povrijedio svoju suprugu.


Kim I Kanje: Imaju probleme u braku. Instagram

- Kanje je puno opušteniji i smireniji proteklih nekoliko dana. Sada apsolutno shvaća da je uzrujao Kim i žao mu je zbog toga. Očito je da on nju voli - rekao je izvor za američke medije, koji su, kažu, uspjeli doći do izjava njegove rodbine. Kanye je Kim uputio javnu ispriku, a u njoj je pisalo:

-  Izvinjavam se svojoj ženi što sam s privatnim stvarima izašao u javnost. Nisam joj držao leđa kao što je ona meni. Kim, znam da sam te povrijedio. Molim te, oprosti me. Hvala ti što si uvijek tu za mene - rekao je Kanje.

Starleta je sve one koji prate nju, repera i slavnu porodicu, zamolila da suosjećaju s njom kako bi se oni mogli "izvući"iz situacije u kojoj su trenutačno. Zahvalila je svima koji su istaknuli da im je teško zbog informacija koje su saznali o Kanyeovu zdravlju, ali im je ljubazno zahvalila i na razumijevanju.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.