TIJELO PUNO TETOVAŽA

Britni Spirs opet zabrinula fanove: Šta se sada dešava sa pjevačicom

Zabrinut izraz lica, razmrljana šminka, kao i masna kosa djeluju zastrašujuće

Britni Spirs. Arhiva

Avaz.ba

29.7.2020

Bivša "pop princeza" Britni Spirs (38) je na posljednjoj objavi na Instagramu pokazala je tijelo prekriveno bijelim tetovažama koje su nacrtane kanom, a nakon ove fotografije njeni obožavatelji su još više zabrinuti za nju.

Naime, pjevačica je pozirala u bikiniju sa zmijskim dezenom, a cijleo tijelo joj je bilo crveno i prekriveno bijelim tetovažama, dok je njen izraz lica uplašio sve. 

Zabrinut izraz lica, razmrljana šminka, kao i masna kosa djeluju zastrašujuće, a pogledom kao da govori da nije dobro. Tijelo joj je djelovalo kao da je izgorjela na suncu, a u pozadini slike je bila žuta pozadina, pa je izgledala još crvenije u tijelu.

- Zanijela  sam se sa kanom - napisala je Britni u opisu fotografije. 



Britni Spirs. Instagram

Britni je nedavno otkrila da su je njen otac i advokat prošle godine hospitalizovali protiv njene volje i da su je prisilili da pije lijekov od kojih joj je bilo loše.

Pjevačica je šokirala javnost svojom izjavom, a cijleu priču je potvrdila i njena majka koja kaže da je Britni pod potpunom kontrolom svog oca već 12 godina, od kako je on dobio starateljstvo nad njom 2008. godine. 

Britni je po mišljenju mnogih obožavatelja žrtva grupe ljudi, u kojoj se nalaze njeni menadžeri, izdavačka kuća i porodica, a to sve traje od njenog detinjstva, kao i od nervnog sloma 2007. godine kada je sama sebi obrijala kosu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.