SKANDAL

Nakon žestoke svađe sa suprugom Kim Kardašijan zaplakala: On ima bipolarni poremećaj

Kim razgovarala sa suprugom nakon skandala. Instagram

Avaz.ba

30.7.2020

Prije sedam dana reper  Kanje Vesta (Kanye West) tokom prvog skupa unutar svoje predsjedničke kampanje sve je šokirao izjavom kako je njegova supruga Kim zamalo pobacila njihovu kćerkicu North koja sada ima sedam godina. 

Kasnije je o tome nastavio pisati na Twitteru, gdje je napisao da ga Kim i njena mama Kris žele zatvoriti u psihijatrijsku bolnicu. Kim je danima nakon ovih objava pokušala uspostaviti kontakt sa suprugom koji se povukao na svoj ranč u Wyomingu, ali on je odbijao njene pozive. Ona se oglasila na Instagramu i objasnila je kako njen suprug ima bipolarni poremećaj i napisala je kako je cijela ova situacija jako komplicirana za njenu porodicu.

Nakon obostranih uvreda sreli su se Kim i Kenja. Insdtagram

-Oni koji razumiju mentalne bolesti ili kompulzivno ponašanje znaju da je porodica bespomoćna, osim ako je riječ o maloljetniku. Znam da je Kanje predmet kritika jer je javna osoba, a njegovi postupci izazivaju snažne emocije i razmišljanja. On je genijalna, ali komplicirana osoba koja uz pritisak da bude tamnoputi umjetnik osjeća bol zbog gubitka majke te se nosi s pritiskom izolacije pojačanim njegovim bipolarnim poremećajem. Oni koji su bliski s njim znaju njegovu dušu i shvaćaju da se njegove riječi ponekad ne poklapaju s njegovim namjerama – napisala je u toj objavi Kim. 

Nakon što je sedam  dana odbijao razgovarati i susresti se sa suprugom s kojom ima četvero djece, Kanye je konačno pristao da se nađu u Wyomingu. Paparazzi su ih snimili dok su sjedili u automobilu i vodili žustru raspravu tokom koje je Kim zaplakala. Njeni prijatelji zabrinuti su za nju i za magazin People rekli su kako je brak Kardashian – West nekoliko puta bio na klimavim nogama, ali sad je situacija jako ozbiljna. 

– Kanye je ovaj put jako povrijedio Kim i ona je već iscrpljena od svega i emotivno joj je ovo najgore razdoblje. Danima ju je ignorirao i situacija je ovaj put zaista jako loša – rekli su prijatelji para. 

Kako bi djecu poštedjela drame koju ona i Kanye prolaze i kako bi ih maksimalno zaštitila u ovoj situaciji, poslala ih je k svojoj sestri Kourtney. Kanye se putem Twittera javno ispričao svojoj supruzi i rekao je kako je svjestan da ju je povrijedio i kako je svjestan da nije smio javno govoriti o stvarima koje su privatne i tiču se samo njih dvoje. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.