ODGOVORILA KRITIČARIMA

Karleuša: Ne, nemam silikone! Samo stražnjicu punu celulita

Sunča se na plaži, kupa se u bazenu, a osim toga, u bazenu i doručkuje

Karleuša: Kraljevski tretman na odmoru u Turskoj. Instagram

Avaz.ba

31.7.2020

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša (41) već nekoliko dana uživa u Turskoj. Putovanja su joj nedostajala za vrijeme karantene pa se sada nagradila i opustila. Tom prilikom objavila je nekoliko provokativnih fotografija, kako njoj to obično priliči.

Osim što je pokazala bujne obline u minijaturnim kupaćim kostimima, Jelena je iskoristila priliku pa se obračunala sa svima onima koji je prozivaju da je ugradila silikone. Pozirala je okrenuta leđima i pokazala stražnjicu pa napisala:

- Ne, nemam lažnu stražnjicu, kako bi mnogi rekli. Imam samo predivnu debelu balkansku guzicu s masnim celulitom. No, ako vi znate bolje od mene, što da vam kažem. Zumirajte i uživajte.

Njezini vjerni pratitelji u komentarima su je podržali, no neki su joj rekli kako ne govori istinu.

- Imaš bolju guzicu nego Kim Kardashian. Super izgledaš, ali ovo nije prirodno. Govori sebi ovo svakoga dana pa ćeš možda povjerovati u to - pisali su joj. 

Jelena se na komentare nije osvrtala. 

Pjevačica je inače u Turskoj s kćerima Nikom (10) i Atinom (11), a njezin suprug Duško Tošić (35), prema pisanju srpskih medija, u Kini se priprema za nastavak nogometne sezone. 

Sunča se na plaži, kupa se u bazenu, a osim toga, u bazenu i doručkuje. Kako bi se reklo, Karleuša ima pravi kraljevski tretman zajedno sa svojim kćerima. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.