EPILOG AFERE S VRANJEŠOM

Jelena Karleuša dobila tužbu protiv srbijanskih medija: Novac od odštete daje u humanitarne svrhe

Poznata pjevačica našla se u nezavidnoj situaciji kada su srpski mediji pisali o navodnoj aferi koju je imala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom

Jelena Karleuša. Instagram

Avaz.ba

3.8.2020

Jelena Karleuša je prošla kroz pravu torturu početkom prošle godine, za koju je tužila srpske medije.

Poznata pjevačica našla se u nezavidnoj situaciji kada su srpski mediji pisali o navodnoj aferi koju je imala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Jelena je pomenute navode demantovala, a u više navrata je rekla kako su joj naslovi koji su punili dnevnu štampu i portale, tu sa namjerom da joj unište život i kako neće sjediti skrštenih ruku, te će ih tužiti.

Pjevačica je i ostvarila obećano, a sada su presude polako počele da pristižu, te se još jednom oglasila na ovu temu.

- Kao što svi znate, početkom 2019. godine, poslije stravične, medijske, linč kampanje, podnijela sam preko sto pedeset krivičnih i parničnih tužbi protiv srpskih medija i njihovih glavnih i odgovornih urednika, kao i urednika portala pomenutih medija. I evo, počele su prve presude. Srbija ipak jeste pravna država, pravda jeste spora ali dostižna. I evo, krenuli smo sa presudama - započela je Jelena svoje izlaganje na svom Instagram storiju.

 - Sve što dobijem daću u humanitarne svrhe i to ću javno objavljivati. Evo, malo satisfakcije za svo zlo koje su mi nanijeli - jasno je poručila Karleuša.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.