KRIZA

Tržan: Narod je baš sretan i zadovoljan što estrada nema od čega da živi

Pjevači u Srbiji su uputili žalbe i tražili subvencije od države

Tržan: samo željela da iskaže empatiju i poštovanje kolegama koji zaista jesu u problemu. Instagram

Avaz.ba

4.8.2020

Zbog epidemije korona virusa, pjevači kako iz BiH tako i regiona ne rade i ostali su bez glavnog dijela prihoda, mnogi od njih imaju velike finansijske gubitke.

Pjevači u Srbiji su uputili žalbe i tražili subvencije od države, a povodom ovog problema se oglasila i Goca Tržan koja je objavila tvit i naišla na različite reakcije pratioca.

-Vidim da je narod baš sretan što estrada nema od čega da živi. Eto, bar nekome i sreću da donesemo svojom nesrećom- napisala je ona na svom Twitter nalogu.

Komentari i opaske na račun pjevača koji su zarađivali i po nekoliko hiljada za noć su se zaredale, a neki od komentatora su isticali i da pjevačima niko nije kriv što uprkos tolikim ciframa nisu napravili štek “za ne daj Bože”.

Goca nije ulazala u raspravu sa svima, ali je pojedinima objasnila da ona ne kuka i nema problema, već je na ovaj način samo željela da iskaže empatiju i poštovanje kolegama koji zaista jesu u problemu.

“Dajte humanitarni broj… srce mi se cijepa”; “Estrada ima od čega da živi, neka se malo stisne. Ljudi koji su dobili otkaze na poslu za 300 eura, oni ne mogu živjeti”; “Mislim da si pogrešno protumačila. Niko nije sretan što vi ne radite, samo je smiješno koliko kukate. Dok se nije desilo ovo sranje mnogi od vas su uzimali više hiljada eura sedmično. Ko nema ušteđevine od vas ili se kocka, ili drogira”, samo su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.