BORBA S KARCINOMOM

Mustafa Nadarević ekskluzivno za "Avaz" iz zagrebačkog doma: Osjećam se bolje

Legendarni glumac izašao je iz bolnice

Mustafa Nadarević u seriji "Lud, zbunjen, normalan". Arhiva

Piše: L. Sarajlić-Ramović/Avaz.ba

4.8.2020

Mustafa Nadarević (77), koji se već mjesecima bori s karcinomom pluća, kako "Avaz" saznaje izašao je  iz bolnice i trenutno se nalazi u svom domu u Zagrebu. Javio se na naš telefonski poziv i ekskluzivno za "Avaz" na pitanje o nastavku snimanja serije "Lud, zbunje, normalan" (LZN) je rekao:

- Bolje sam...Ali za sada ništa ne znam o tome.

Nalazi pupularnog Izeta iz LZN su mnogi bolji nego prije nekoliko mjeseci. Zbog epidemije koronavirusa, a  pošto spada u rizičnu kategoriju, ne izlazi iz kuće, ali vježba. U zgradi u kojj stanuje penje se uz stepenice i tako povećava kapacitet pluća.

 

Mustafa Nadarević. Arhiva

Legendarni glumac u januaru je objelodanio da mu je dijagnosticirana zloćudna bolest pluća, a početkom marta se njegovo stanje stabiliziralo i trebao je nastaviti snimanje serije "Lud, zbunjen, normalan", kada je i došao u Sarajevo. No, je sve vrlo brzo prekunito zbog pandemije koronavirusa, a Nadarević je donedavno bio u bolnici.

Feđa Isović, tvorac megapopularne serije, dok je Nadarević još bio u bolnici nam je kazao da im ne pada na pamet da seriju rade bez omiljenog Mujice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.