POPULARNA PJEVAČICA

Žena od sultana zavela i jednog bh. reprezentativca

Slavu je stekla preko noći

Tijana eM. Youtube

Avaz.ba

5.8.2020

Ako neko zna kako je to preko noći postati popularan onda je to Tijana Milentijević poznatija kao Tijama eM ili još poznatija kao Žena od sultana, piše SportSport.

Tijana eM je trenutno najpopularnija pjevačica na Balkanu, a osim pjevačkih mnogi su primjetili i njenu seksipilnu stranu. Ona već u ovom trenutku važi i za jednu od najzgodnijih balkanskih pjevačica, a to je očigledno primjetio i jedan bh. reprezentativac pa je bacio mamac prema njoj.

U pitanju je Armin Hodžić, igrač mađarskog Fehevara koji je odigrao fantastičnu sezonu pa si može priuštiti malo odmora i praćenja Instagrama. Očigledno da je Tijana eM jedna od osoba čiji profil najčešće posjećuje, a to se može lako primjetiti po lajkovima koje ostavlja. Gotovo da ne prođe ni jedna slika koju on ne lajka.

Hodžić ipak nije jedini koji je primjetio Tijanu, pa su njegovim stopama krenuli i neki drugi bosanskohercegovački sportaši, a neki od njih su naš rukometni reprezentativac Senjamin Burić ili Marijan Ćavar, veznjak Eintrachata koji je za našu državnu selekciju upisao dva nastupa i to na američkoj turneji u januaru 2018. godine.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.