PRIJATELJICA PROGOVORILA

Tajna iz prvog braka Megan Markl

Ona je samo željela da se uda, tvrdi Ninaki Pridi

Avaz.ba
05.08.2020 18:07

Megan Markl

Foto: Agencije

Nekadašnja prijateljica Megan Markl (Meghan Markle) za strane medije progovorila je o njenom prvom braku i iznijela do sada nepoznate detalje.

Prije braka sa princom Harijem (Harry), Megan je dvije godine je bila udata za filmskog producenta Trevora Engelsona, od kojeg se razvela 2013. godine.

Kako je sada za američke medije ispričala Meganina bivša prijateljica Ninaki Pridi, Markl je oduvijek maštala o venčanju pa je, nakon što je upoznala Trevora, odmah vidjela i priliku da joj se san konačno ostvari. 

  • Megan Markl
    Megan Markl Foto: Agencije

Kako Ninaki tvrdi, Megan je bila glumica u usponu koja želi da se uda, a on filmski producent koji se pojavio kao savršena prilika.

Također, kako je objasnila, udaljenost zbog posla činila je da su se Megan i Trevor često svađali, ali je uprkos tome, prema riječima Meganine prijateljice, on navodno bio jako povrijeđen kada je Megan zatražila razvod.

- To više nije bila Megan koju sam poznavala - rekla je Ninaki za strane medije, dodajući kako je to ujedno bio i trenutak koji je presudio njihovom prijateljstvu.

Komentari

NA VRH