PRIZNANJE

Rajan Rejnolds: Vjenčanje na plantaži bila je greška

Spočitavali su mu što se oženio se na mjestu na kojem su mnogi robovi umrli

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli. Agencije

Avaz.ba

6.8.2020

Glmac Rajan Rejnolds (Ryan Reynolds, 43) suprugu  Blejk Lajvli (Blake Lively, 32) prije osam godina oženio je na plantaži. Danas govori kako je takvo vjenčanje bilo velika greška.

Sve je uslijedilo nakon što se par našao na meti kritika jer su se vjenčali na jednoj od najstarijih američkih plantaža  u Južnoj Karolini. 

- Nemoguće je to povući. Ono što smo u to vrijeme vidjeli bile su fotke vjenčanja na Pinterestu. Kasnije smo shvatili da je to mjesto izgrađeno na tragediji. Takva golema greška može vas ili ugasiti ili vas pokrenuti. Mijenjanje obrazaca i izazivanje stereotipa je posao koji ne prestaje - rekao je glumac za strane medije.  

Prvi put se pitanje lokacije njihovog vjenčanja potegnulo 2018. kada je on podržao film "Black Panter". Tada su nastali mnogi tweetovi u kojima su mu ljudi spočitavali ironiju u tome što podržava afroameričku kulturu, a oženio se na mjestu na kojem su mnogi robovi umrli. 

 

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli. Arhiva

Inače, Rajan i Blake prvi su se put susreli 2010. na setu filma "Green Lantern", no nisu bili slobodni. Blejk se zabavljala s glumcem Penom Badgleijem (Penn Badgley, 33), dok je Rajan bio u braku s glumicom Skarlet Johason (Scarlett Johansson, 35). Par je i nakon snimanja ostao u prijateljskim odnosima, a godinu kasnije, Blejk je prekinula vezu, a Rajan finalizirao razvod. Nakon nekoliko mjeseci izašli su na dupli spoj.  

- Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smiješno da smo se našli na spoju - ona s drugim muškarcem, ja s drugom ženom. Između nas su frcale iskre unatoč okolnostima i bio je to jedan jako čudan spoj - otkrio je Rajan jednom prilikom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.