LJETOVANJA

Boris Beker na mukama s 10 godina mlađom djevojkom: Nije bio spreman za sportsku aktivnost

Dok Lilian zadivljuje svojom besprijekornom linijom u jednodijelnom kupaćem kostimu, Beker u crnoj majici i hlačama pokušava hvatati tempo svoje nove djevojke

Avaz.ba

Penzionisani njemački teniser Boris Becker (52) ne odvaja se od atraktivne djevojke Lilian de Carvalho Monteiro, s kojom je na ljetovanju. 

Par je prvi put viđen skupa u junu, a trenutno uživaju na luksuznoj jahti u blizini španjolskog otoka Formentera i s njima je Beckerov sin Amadeus (10). Dok Lilian zadivljuje svojom besprijekornom linijom u jednodijelnom kupaćem kostimu neobičnog kroja i drugim odjevnim kombinacijama, Boris u crnoj majici i hlačama pokušava hvatati tempo svoje nove djevojke.

Bivši teniser jedva se popeo na dasku za surfanje i veslanje, a u tome mu je pomogla atraktivna stručnjakinja za procjenu političkog rizika nakon što se on sam mučio i nije uspio. Nakon toga je Lilian preuzela kontrolu i veslala, a Becker je sjedio iza nje i činilo se da se više trudi održati ravnotežu nego što uživa.  

Inače, nedavno je Borisova supruga, bivša manekenka Lily Becker (43), s kojom je u završnoj fazi razvoda, imala javni istup jer je vidjela fotografiju na kojoj Lilian tokom šetnje grli njezina sina Amadeusa. 

- Dopusti mi da ti objasnim pa da možeš shvatiti: Tokom perioda trajanja koronavirusa ti si druga djevojka u roku od sedam mjeseci koja mom sinu priprema doručak, pizzu i palačinke! Ne djevojko, kao majka te molim da poštuješ moga sina i odeš se slikati s Borisom u svom slatkom bikiniju i sa savršenim tijelom, ali te preklinjem da se makneš od mog sina. Boris ti to neće reći, ali ja hoću jer inače nećeš shvatiti poruku. Uživaj u predivnom odmoru, ali bez diranja mog djeteta. On ti nije dostupan. I tačka - napisala je na Instagramu i kasnije obrisala. 

Becker je poznat po kratkim vezama s mlađim ljepoticama, tek netom što je viđen prvi put s Lilian bio je s manekenkom Yoanom Montero, a prije nje je ljubio modela Laylu Powell (32).

Više o temi Boris Becker

NEPOPRAVLJIVI ZAVODNIK
Boris Beker ponovno ljubi
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na