SKANDALOZNA PJEVAČICA

Romana Panić dala prvu izjavu: I ja i moja porodica doživjeli smo medijski linč

Izjavila je da nije spremna da priča o tome što se dogodilo u Australiji, ali da će govoriti kada joj se "slegnu utisci"

Romana Panić: Doživjela medijski linč. Arhiv

Avaz.ba

11.8.2020

Romana Panić dala je prve izjave za srbijanske medije nakon skandala koji je zapanjio region, usljed objave medija u Australiji da je sa dečkom Filipom M. uhapšena zbog pljačkanja bankomata.

Pjevačica je juče, 10. avgusta, stigla u Beograd, a danas, u utorak 11. avgusta, zatečena je u jednom restoranu na Senjaku.


Panić: Odmarala u kafiću. Telegraf

Izjavila je da nije spremna da priča o tome što se dogodilo u Australiji, ali da će govoriti kada joj se "slegnu utisci".

- Zar ne vidite da mi je lijepo? Namjerno sam se slikala za Instagram sa naočailama i bez naočala. Sretna sam što sam došla, još uvijek traje euforija, još uvijek sam uzbuđena. Osjećaj je divan, vidjeti porodicu, prijatelje... I ja i moja porodica smo doživjeli medijski linč tako da ja nisam spremna da dajem izjave - rekla je Romana.

Roman je odbila da objasni šta se dogodilo u Australiji.

- Nisam spremna. Želim da se slegnu utisci. Ne očekujem da neko piše hvalospjeve, bit ćete obavješteni o tome šta ću da kažem u javnosti - rekla je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.