NAPOKON PROGOVORILA

Nikolina otkrila zašto je na odmor nosila više od 60.000 eura u gotovini

Otkrila zašto su ona i suprug Vidoje na putovanje nosili nakit, skupe satove i previše gotovine

Nikolina i Vidoje Ristović. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

12.8.2020

Voditeljica Nikolina Ristović odlučila je da odgovori na pitanja koja mnogi često postavljaju na društvenim mrežama, a tiču se novca i nakita koji je nosila na putovanje.

Nikolina je otkrila zašto su ona i suprug Vidoje na putovanje nosili nakit, skupe satove i oko 65 hiljada eura u gotovini.

-Suprug je podigao novac iz jedne banke u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu i to je trebala biti kapara. Što se tiče nakita, ne znam čemu drama? Žena sam koja obožava nakit i volim ga mijenjati. Zašto ga ne bih nosila sa sobom ako je moje vlasništvo? Vidoje je pak strastveni ljubitelj satova, to mu je ljubav - kazala je voditeljica za hrvatske medije.


Nikolina Ristović. Agencije

Podsjetimo, dvanaestog dana boravka u vili Nikolina i suprug Vidoje Ristović, s 30. na 31. jula, izbačeni su na ulicu i ostavljeni bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 hiljada eura. Navela je da je riječ o novcu u gotovini (65 do 68 hiljada eura), muškom satu Custos (18 hiljada eura), satu Rolex Daytona rose gold (35 hiljada eura), narukvici Cartier Love s brilijantima (40 hiljada i 600 eura), muškom satu Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 hiljada eura), ženskom prstenu Cartier Panther (25 hiljada eura) te Chopard prstenu 3.75 ct (bijelo zlato) u vrijednosti 65.000 eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.