MODNA MUZA

Nasljednica jedne od najljepših žena svijeta

Deva Kasel, kćerka Monike Beluči snimala je kampanju za novi "Dolce & Gabbana" parfem "Shine"

Deva Kasel: Nova muza brenda "Dolce & Gabbana". Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

13.8.2020


Poznati brend "Dolce & Gabbana" ima novu muzu, riječ je o 15-godišnjoj Devi Kasel (Cassel), kćerki italijanske glumice Monike Beluči (Monica Bellucci) i francuskog glumca Vinsenta (Vincent) Kasela, koju, čini se, čeka blistava budućnost u svijetu visoke mode.


Vinsent i Monika podržali kćerku. Agencije

Tinejdžerica, koja je bezvremensku ljepotu očito naslijedila od prekrasne majke, ovih dana snimala je kampanju za novi D&G parfem "Shine" na obali mondenog italijanskog jezera Komo u pokrajini Lombardiji.


Naravno, Devina prisutnost izazvala je veliko zanimanje paparazza i medija, a na njenu dobrobit i sigurnost budno su pazili brižni roditelji, iako su se razveli 2013., Monica i Vinsent ravnopravno učestvuju u odgoju 15-godišnjakinje i njene pet godina mlađe sestre Leoni (Léonie).

Lijepa 16-godišnja Deva. Agencije

Deva se definitivno u svakom trenutku trudi štititi svoju privatnost i vrlo je oprezna s objavama na društvenim mrežama, no nažalost, i ona se nedavno našla na udaru zlonamjernih internetskih trolova koji su počeli širiti tračeve o tome kako se podvrgnula estetskim operacijama, tj. optužili su je da je povećala usne.

Tinejdžerica, koja je bezvremensku ljepotu očito naslijedila od prekrasne majke, ovih dana snimala je kampanju za novi D&G parfem "Shine". Instagram



- Molim vas, još nemam ni 16 godina... Normalno je da tinejdžeri prolaze kroz fizičke promjene, posebno u ovoj dobi. Nikad nisam ni pomislila o bilo kakvom zahvatu i znam da mi roditelji to nikad ne bi ni dopustili. Ljudsko tijelo se mijenja, stoga vas još jednom molim, razmislite prije nego što počnete širiti besmislene, glupe i lažne vijesti o mladim ljudima - odgovorila im je Deva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.