LIJEPE VIJESTI

Džon Ledžend i Krisi Tajgen očekuju treće dijete

Roditelji četverogodišnje Lune i dvogodišnjeg Majlsa proširenje porodice nagovijestili su u muzičkom spotu sa Grammyjem nagrađenu pjesmu "Wild", objavljenom u četvrtak

L. K. P. / Avaz.ba

14.8.2020

Muzičar Džon Ledžend (John Legend) i njegova supruga, televizijska voditeljica i bivši supermodel Krisi Tajgen (Chrissy Teigen) očekuju treće dijete. Roditelji četverogodišnje Lune i dvogodišnjeg Majlsa (Miles) proširenje porodice nagovijestili su u muzičkom spotu sa Grammyjem nagrađenu pjesmu "Wild", objavljenom u četvrtak.

Kroz romantični video par prikazuje svoj odnos začinjen s puno ljubavi i malo drame, u čemu im odličnom glumom pomažu i dva konja. Pred kraj im se na obali oceana pridružuju Luna i Majls, a na samom kraju Krisi znakovito polaže ruke na svoj trbuh i otkriva lagano ispupčenje koje nagovještava da će im se uskoro još neko pridružiti.

Uoči premijere par je putem live chata na Youtubeu govorio o tome kako je poseban osjećaj imati mogućnost gledati razvoj svog odnosa kroz Ledžendove muzičke spotove, koji je započeo njihovim upoznavanjem na snimanju muzičkog videa za pjesmu "Stereo".

Ledžend i Tajgen, koji su se vjenčali 2013. godine, otvoreno su govorili o tome kako njihov put do roditeljstva nije bio nimalo lagan.

Bivši supermodel otkrila je 2015. kako je s muzičarem godinama pokušala zatrudnjeti, a dvije godine kasnije otvoreno je progovorila i o svojoj borbi s postporođajnom depresijom nakon rođenja njihove Lune.

Slavni muzičar je za časopis "People" otkrio kako je roditeljstvo ojačalo njihovu vezu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.