PRESTIŽ

Dženifer Lopez sa vjerenikom kupila luksuznu vilu od 40 miliona dolara

Oni će uskoro postati i komšije mnogim poznatim holivudskim zvijezdama i milionerima

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez. Getty Images

Avaz.ba

14.8.2020

Latino diva i američka pjevačica i glumica, Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) (51) i njen vjerenik Aleks Rodrigez (Alex Rodriguez) (45) kupili su luksuznu vilu na ostrvu Star u Majamiju za 40 miliona dolara, prenose strani mediji. 

Sretni par je kupio palatu sa bazenom bez ivice i vinskom sobom, koja ima 12 kupatila i luksuznu kuću za goste. Oni će uskoro postati i komšije mnogim poznatim holivudskim zvijezdama i milionerima.



Dženifer Lopez, kuća Majami, Star Island. realtor.com

Luksuzna kuća ima 86 ari zemlje i 10 spavaćih soba, prostire se na 3.716 kvadratnih metara i ima predivan pogled na panoramu Majamija.

Unutrašnjost doma je ispunjena luksuznim lusterima i skupim namještajem, a vinska soba je obložena drvetom, dok se prozori prostiru od poda do plafona.

Pored bazena koji nema ivicu, u dvorištu se nalazi i đakuzi, fontana, šank sa stolicama, prelijepo uređeni stolovi i udobne stolice s pogledom na okean.

Podsjetimo, slavni par se vjerio prošle godine na plaži, a vjenčanje je bilo planirano za početak ove godine, ali je zbog pandemije Covida-19 odloženo do daljnjeg.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.