MANEKENKA I MODEL

Djevojka voditelja "Potjere" zna kako da privuče pažnju

Jelena Katarina Kapa pozirala je nauljena u golišavom izdanju

L. K. P. / Avaz.ba

Jelena Katarina Kapa

Foto: Instagram


Manekenka i model Jelena Katarina Kapa najnovijom je objavom na Instagramu pokazala čime je zavela popularnog voditeljakviza "Potjera"  Joška Lokasa, a pritom razveselila brojne fanove željne njeih golišavih fotki.

  • Atraktivna Dalmatinka obožava pokazivati u vrlo seksi izdanjima

    Atraktivna Dalmatinka obožava pokazivati u vrlo seksi izdanjima

    Foto: Instagram


Da joj nije problem pozirati u oskudnim izdanjima, pa čak se ni skroz razodjenuti pred objektivom, Jelena Katarina Kapa priznala je već davnih dana. Stoga ne čudi da se u ljetnim mjesecima ova atraktivna Dalmatinka obožava pokazivati u vrlo seksi izdanjima.

  • Jelena i Joško: Uživaju u Dubrovniku

    Jelena i Joško: Uživaju u Dubrovniku

    Foto: Agencije


Trenutno Jelena Katarina odmara u Dubrovniku, gdje je i nastala njena posljednja objava. Na njoj djevojka voditelja Joška Lokasa pozira u kraljevsko plavoj nijansi bikinija koji zapravo otkriva sve njezine atribute. Pritom je nauljila preplanulo tijelo te se udobno smjestila među stijene i pohvalila se vitkom figurom. Od aktualnih modnih dodataka nosila je maramu na glavi, koja joj je pritom poslužila i kao zaštita od jakog sunca.

Inače, osim što se u bavi modelingom i glumom po potrebi, Jelena je diplomirala nedavno odnose s javnošću u sportu na privatnom veleučilištu VERN. Jednom je prilikom otkrila da se vidi čak i u ulozi voditeljice, te da bi rado otišla stopama svoga odabranika koji je u tom poslu već dugi niz godina.

NA VRH

Podijeli članak na