MUZIČKA ZVIJEZDA

Nakon 30 godina Lepa Brena ponovo glumi

U filmu "Plavi Safir" glumit će sa Andrijom Miloševićem i Milošem Bikovićem, a sperma se uloga i za legendarnog Bajagu

L. K. P. / Avaz.ba

Lepa Brena: Prva uloga na filmu posle punih 30 godina

Foto: Agencije


Muzička zvijezda Lepa Brena glumit će u filmu "Plavi Safir" sa Andrijom Miloševićem i Milošem Bikovićem. Naime, Breni će to biti prva uloga na filmu posle punih 30 godina, otkad je 1990. igrala u ostvarenju "Hajde da se volimo 3".

Andrija će u ovoj komediji glumiti pjevača Safira, Biković njegovog menadžera Bojana, a Brena će igrati sebe.

- Andrija igra folkera kome menadžer i Brena pomažu da oživi propalu muzičku karijeru! Ne smijem da otkrivam detalje scenarija, ali reći ću vam da će jedna od poslednjih scena u filmu biti upravo njegov veliki povratnički koncert u punoj beogradskoj Areni, na kojem će pjevati baš sa Brenom! - rekao je izvor za srbijanske medije blizak produkciji filma. On dodaje da su Andrija i Brena zapravo veliki prijatelji i u privatnom životu.

- Osim što se godinama druže, Andrija i Brena su i nekoliko puta sarađivali. On joj je 2018. godine bio gost na koncertu u beogradskoj Areni. Tada je na bini glumio njenog muža Bobu Živojinovića zajedno sa Anđelkom Prpić, koja je igrala Brenu. Mnogi ne znaju da je godinu dana kasnije upravo Brena pozajmila glas mami Milevi u Andrijinom filmu "Taksi bluz" -rekao je izvor.

  • Lepa Brena i Andrija MIlošević: Druže se i privatno

    Lepa Brena i Andrija MIlošević: Druže se i privatno

    Foto: Agencije


- Imamo želju da se u filmu pojave muzičke i glumačke legende, ali još ne mogu da otkrivam imena. Naš cilj je da ovim filmom kao junaka promovišemo dobrog, poštenog i iskrenog čovjeka - rekao je Andrija i otkrio da sam piše pjesme za ovaj film

Andrija će se u ovom filmu oprobati i kao reditelj. Pored njega režiju potpisuje i Marko Jocić. Film je dobio finansijsku podršku Filmskog centra Srbije u iznosu od 22,5 miliona dinara.

S obzirom na to da se film zove "Plavi Safir", što je i naziv Bajaginog velikog hita, postoji mogućnost da jednu od uloga dobije i slavni roker.

- Bajaga je sjajan čovek i veliki muzičar. Ima dosta hitova i ljudi ga mnogo vole. Bilo bi mi baš drago da se i on pojavi u filmu - rekao je jedan od reditelja Marko Jocić.

Više o temi Lepa Brena

BUDUĆA SNAHA
Ko je djevojka koja je zavela Breninog sina
KOMENTAR DANA
CIK, CIK, CIK pogodi
NA VRH

Podijeli članak na