LEGENDARNA MADONA

Kraljica popa proslavila 62. rođendan na Jamajci

Bez utjecaja Madone, njene muzike, modnog izriažaja i cijelog celebrity koncepta, današnja pop kultura ne bi postojala ovakva kakva jest

Madona proslavila 62. rođendan. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

17.8.2020


Legenda kaže da je Madona Veronika Luize Ćićone (Madonna Veronica Louise Ciccone) u Njujork stigla s 1978. godine s 35 dolara u džepu. Pozirala je za aktove i radila kao konobarica kako bi platila satove plesa. Govorili su joj da nikad neće uspjeti, ali to joj nije slomilo neustrašivu odlučnost i želju za ostvarenjem sna. Četiri desetljeća kasnije jedna je od najuspješnijih žena u šoubiznisu. Kraljica popa proslavila je jučer 62. rođendan.





Madona proslavila rođendan. Instagram

Bez utjecaja Madone, njene muzike, modnog izriažaja i cijelog celebrity koncepta, današnja pop kultura ne bi postojala ovakva kakva jest. Kreirala je i modernu koncertnu ekstravaganciju, prije nje koncertne turneje bile su uglavnom vizualno dosadni događaji.


A ako ste mislili da je proslava 62. rođendana prošla u mirnijem tonu uz tortu i svjećice, prevarili ste se.


Madona sa mlađim dečkom. Instagram


Neće ona slaviti bilo gdje pa je "skoknula" do Jamajke, a pridružio joj se njen tim kao i kćerka Lurd (Lourdes, 23).

I baš kada su njeni pratitelji na društvenim mrežama pomislili da su vidjeli sve, ona ih je uspjela ponovno iznenaditi.

Počastila ih je fotografijama s proslave, a najupečatljivija je bila ona na kojoj pozira sa tanjirom punom marihuane. Kao da to nije dovoljno, Madona je u ustima imala smotani džoint.


Madona. Instagram

- Dobrodošli na Jamajku - napisala je u opis objave koja je u kratkom roku skupila preko deset hiljada komentara.


A čini se kako Kraljica popa ima itekako iskustva s ovim porokom.


- Izgledaš tako prekrasno i sretno. Nikad neću zaboraviti kad smo nas dvije 1982. pušile džoint dok smo šetale ulicama Njujorka pa smo se dobro smijale. Sretan ti rođendan - napisala joj je glumica Debi Mazar (56).



Madona sa kćerkom. Instagram

Madona je rođendan proslavila u društvu mlađahnog plesača Ahlamalika Vilijamsa (Williams, 26) od kojeg se nije odvajala. O njihovoj vezi se već neko vrijeme nagađa, no Madona zasad nije potvrdila da ljubi mladića koji ima gotovo isto godina kao njena kćerka Lurd.

Jedno je sigurno, Madona je, uprkos činjenici da je zakoračila u sedmo desetljeće života, imala proslavu o kakvoj mogu sanjati i troduplo mlađi partijaneri.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.