NOVI PROJEKAT

Nakon 19 godina Bred i Dženifer opet zajedno

Bred je igrao epizodnu ulogu u seriji 'Prijatelji' u kojoj je glumila Aniston

L. K. P. / Avaz.ba

Pit i Aniston

Foto: Agencije


Iza Dženifer (Jennifer) Aniston i Bred Pita (Brad Pitt) mnogi su zasebni uspješni projekti, ali izgleda da je bilo potrebno dugih 19 godina od njihova zajedničkog pojavljivanja u "Prijateljima", kako bi oboje objeručke prihvatili ponudu da se pojave u istom projektu.

Komičar Deni Kuk (Dan Cook) koji uskoro predstavlja svoj novi projekt "Feelin' A-live", virtualno zajedničko čitanje scenarija legendarnog teen filma "Fast Times at Ridgemont High" iz 1982. uspio je okupiti neka od najvećih glumačkih imena današnjice. Osim njih u projektu učestvuju Džimi KImel (Jimmy Kimmel), Džulija (Julia) Roberts, Metju Mekonahej (Matthew McConaughey), Morgan Frimen (Freeman), Henri (Henry) Golding, Šia Labuf (Shia LaBeouf), Spicoli i Šon Pen (Sean Penn). Upravo Šon Pen proslavio je spomenuti film iz 1982. u kojem je glumio kao 22-godišnjak.

  • Pit u seriji "Prijatelji"

    Pit u seriji "Prijatelji"

    Foto: Agencije


Pozivu su se odazvali i nekadašnji supružnici Aniston i Pit, koji su od nedavno u prijateljskim odnosima. Dugo godina nisu bili u kontaktu zbog ružnog razvoda 2005. kada je Pit ostavio Dženifer (Jennifer) zbog Anđeline Đoli (Angelina Jolie).

Bred je igrao epizodnu ulogu u seriji 'Prijatelji' u kojoj je glumila Aniston. U privatnom životu, tada su bili godinu dana u braku.

Više o temi Brad Pitt

NEMA KRAJA AGONIJI
Anđelina Đoli novim potezom naljutila Breda Pita
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na