GODIŠNJI ODMOR

Britanska pjevačica Lili Alen ljetuje u Hrvatskoj

Lili Alen imala je veliki problem s drogom i alkoholom, a borila se i s bipolarnim poremećajem

Lili Alen. Instagram

Avaz.ba

19.8.2020

Britanska pjevačica Lili Alen (Lily Allen)sudeći prema fotografijama koje dijeli na Instagramu, u Hrvatskoj se nalazi već nekoliko dana, a do sad se javila s jahte u blizini šipanske luke, zatim nedaleko od otoka Mljeta, a čini se da se trenutno nalazi na Lastovu.  

Na jednoj fotografiji Lili pozirala s kćerkicom, a pretpostavlja se da je s njom stigao i njen partner, glumac Dejvid Harbour (David).  

Pjevačica je dugo bila poznata kao problematična. Imala je veliki problem s drogom i alkoholom, a borila se i s bipolarnim poremećajem.  

U svojoj je biografiji priznala da joj je puno pomogao pjevač "Coldplaya"  Kris Martin (Chris) te da će mu zbog toga uvijek biti zahvalna.



Lili Alen. Instagram

- Nisam super bliska s Martinom, no uvijek ću mu biti zahvalna na tome što mi je rekao: 'Ne, Lili. Ne vidim te kao takvu. Ne želim te je..... Stalo mi je do tebe. Želim ti biti prijatelj. Želim ti pomoći - napisala je.

Također je priznala da je bila prilično promiskuitetna.   

- Ponašala sam se na način koji je bio suprotan od 'seksualnog oslobođenja', bila sam zarobljena u krugu. Bila sam ovisna o alkoholu i drogama koje sam konzumirala i seksu koji sam lovila. Osjećala sam se kao objekt, stvar koja nikome ništa nije značila - ispričala je svojevremeno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.