PLAVA KRV

Tajne odnosa Megan Markl i Kejt Midlton

Glumica je previše očekivala od supruge budućeg kralja

Kejt Midlton i Megan Markl. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

19.8.2020

U novom britanskom dokumentarcu o životu prinčevskog para Harija (Harry) i Megan Markl (Meghan Markle) iznose se novi detalji o odnosu vojvotkinje od Saseksa i njene šogorice Kejt Midlton (Kate Middleton).

Stručnjakinja za kraljevsku porodicu Keti Nikol (Katie Nicholl) u dokumentarcu tvrdi da su stvari između Megan i Kejt pukle zato što je Megan previše očekivala od šogorice. Navodno je Megan očekivala da će joj Kejt pokazati svaki korak prilagodbe na kraljevski život, ali je supruga princa Vilijama (William) bila previše zauzeta obavezama, što je Megan shvatila lično.


Kejt i Megan: Odnos Megan i Kejt nije puno napredovao još otkako je Kejt upoznala kao Harijevu djevojku. Agencije

Kako tvrdi Nikol, Kejt nikad nije smatrala da ima puno toga zajedničkog s Megan, osim što su jedno vrijeme obje živjele u Kensingtonskoj palači. Njih dvije dolaze iz potpuno različitih svjetova, a i uloge u kraljevskoj porodici jednog dana će im biti potpuno različite. Odnos Megan i Kejt nije puno napredovao još otkako je Kejt upoznala kao Harijevu djevojku.


Bilo je tu i sitnica, tvrde izvori, poput one kada su se šogorice dogovorile da će zajedno u kupovinu u London, a Kejt je na kraju sama otišla svojim automobilom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.