25 GODINA RAZLIKE

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džouns: Je li došao kraj ljubavi

Razvod bi mogao biti težak 350 miliona dolara

Avaz.ba

Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas

Foto: Agencije


Već izvjesno vrijeme holivudski kuloari bruje da se razvode se Majkl Daglas (Michael Douglas,75) i Ketrin Zita Džouns (Catherine Zeta-Jones, 71). Ova odluka je konačna, prenose  neki strani mediji.

Kako prenose inozemni mediji, ovaj par već dugo ima problema. Veliki jaz u godinama učinio je svoje. 

– Već neko vrijeme imaju problema. Ali 25 godina razlike među njima, u poslednje vrijeme, počelo je da stvara sve veći problem. Ljubav koju su jedno prema drugome osećali godinama izgleda da više nije dovoljna kako bi brak opstao. Kao glavni razlog neslaganja, uzrokovan godinama, jeste to što je glumac došao do faze u životu kada navodno želi da se smiri i uspori tempo života. A  Ketrin je u punoj snazi, nikad ljepša i poseduje veliki entuzijazam kada je posao u pitanju. Karijera joj je i dalje veoma bitna… - tvrdi osoba iz njihovog okruženja.

  • Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas

    Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas

    Foto: Agencije


Još niko nije komentirao ove špekulacije.

Kada su se upoznali Majkl još bio u braku. Zgodnu 20 godina mlađu glumicu, pokušao je zavesti kliše izjavom: "Ja ću biti otac tvoje djece", no tako je bilo. Međutim, izgleda da ljubav na prvi pogled očito ima svoju cijenu, i to 350 milona dolara "tešku" cijenu razvoda, piše "Gossip Cop".

Više o temi Michael Douglas

ZVIJEZDE NA PLAŽI
Glumica "hladno"pokazala grudi
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na