SUDBINE

Italijanski milioner Flavio Brijatore pozitivan na koronavirus

Trenutno se ne nalazi na intenzivnoj njezi, iako ima teže simptome

Flavio Brijatore. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

26.8.2020


Flavio Brijatore (Briatore, 70), bivši šef Formule 1 i suvlasnik engleskog QPR-a, pozitivan je na koronavirus, javljaju italijanski mediji. Flavio se navodno nalazi u San Rafaele bolnici u Milanu.

Trenutno se ne nalazi na intenzivnoj njezi, iako ima teže simptome.

Flavio je poznat po zavidnom bogatstvu kojeg je stekao, ali i po vezama s brojim mladim djevojkama i supermodelima. S Naomi Kembl (Campbell, 50) bio je zaručen tri godine , a sa Hajdi (Heidi) Klum ima kćerku.


Flavio ljubi manekenku od 24 godine. Agencije

Nedavno je potvrdio kako ljubi modela Mariju Ludovico Kampano (Campano, 24).

Upoznali su se na večeri u ljetovalištu Porto Cervo na sjeveru Sardinije. Bila je to ljubav na prvi pogled. Od tada su nerazdvojni, a navodno i provode vrijeme na Briatorijevoj luksuznoj jahti. Kako pišu italijanski mediji, upravo u tom ljetovalištu u posljednjih nekoliko sati potvrđeno je kako je više od 60 zaposlenika pozitivno na koronavirus nakon što su se podvrgnuli testiranju.


Osim što je Flavio bio u tom ljetovalištu u posljednje vrijeme, prije deset dana bio je na nogometnoj utakmici gdje se družio s brojnim poznatim ljudima, među kojima je i trener Siniša Mihajlović (51), koji je također dobio pozitivan test na koronavirus.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.