NA PLAŽI

Poznate pjevačice uživaju na suncu, sezona kupaćih kostima još nije prošla

Nina Badrić pršti od samopouzdanja. Karahasanović zaboravila na naporne treninge. Kovač pokazala zavidnu figuru nakon poroda

Prijović: Odmarala u Monte Karlu. Instagram

Piše: L. Karahmet - Pujagić / Avaz.ba

28.8.2020

Sezona godišnjih odmora bliži se kraju. Mnoge poznate dame još koriste sunčane dane da pokažu svoje figure u kupaćim kostimima. Neke su tokom ljeta pazile šta jedu, a neke su se prepustile i uživale u sunčevim zrakama i ukusnoj hrani.



Badrić: Rado pozira u kupaćem kostimu. Instagram

Pjevačica Nina Badrić posljednjih dana pršti od samopouzdanja. Pošto pravi pauzu od koncerata zbog pandemije koronavirusa, odlučila je da se posveti napornim treninzima, novom načinu ishrane. Rezultate redovno objavljuje na društvenim mrežama, gdje pozira u kupaćim kostimima, što inače do sada nije prakticirala.



Palačinak više

Za razliku od Nine, Rialda Karahasanović, Sarajka s beogradskom adresom, na odmoru je zaboravila na naporne treninge. Ona je svoje tijelo ipak dovela do savršenstva, pa je zaslužila da se i opusti i pojede koji palačinak više. Nakon odmora u Hrvatskoj, sada se sunča u Novom Sadu, a ovih dana boravi u glavnom gradu BiH.


Karahasanović: Opušteno na odmoru. Instagram


Nikolina Kovač krajem prošle godine postala je majka po drugi put. Posljednje dane ljeta provodi u rodnom gradu, a pratioce na društvenim mrežama počastila je fotografijom u bijelom bikiniju i pokazala zavidnu figuru.


Kompletna porodica


- Ko je rekao da je sezona kupaćih kostima gotova? Pa nisam se ja bezveze mučila u teretani – napisala je poznata influenserica Hana Hadžiavdagić-Tabaković na Instagramu. Ona je cijelo ljeto provela na Jadranskom moru.



Hadžiavdagić-Tabaković: Nisam se bezveze mučila u teretani. Instagram

Aleksandra Prijović bila je na ljetovanju u Monte Karlu s kompletnom porodicom Živojinović. Lepa Brena objavljivala je videe i fotografije, a lijepa Aleksandra pozirala je na jahti u kupaćem kostimu. Cijeli avgust je na odmoru, a kada će opet početi nastupati, ostaje da se vidi, zbog teške epidemiološke situacije.


Kovač: Odmara u rodnom gradu. Instagram

Karleuša pobjegla u Tursku

Jelena Karleuša je nedavno proslavila 42. rođendan u svom beogradskom domu, a nakon slavlja opet je otišla u Tursku na ljetovanje, gdje je nedavno boravila s kćerkama.


Neizostavan dio njenog odmora je objavljivanje fotografija s plaže, gdje se valja po pijesku.

Karleuša: Dvostruko putovanje u Tursku. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.