NOVA ROMANSA

Dileta ima novog dečka: Osvojila najpoželjnijeg Italijana

Povezivali su je sa Zlatanom Ibrahimovićem, ali nenjo srce je osvojih zgodni biciklista

Avaz.ba

Dileta ima novog dečka

Foto: Instagram


Popularna sportska novinarka u Italiji Dileta Leota (Diletta Leotta) se u proteklom periodu često povezivala sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Njihovo prijateljstvo izazvalo je veliku pažnju italijanske javnosti. Mnogi su smatrali da među njima ima određenih emocija i da je upravo zbog toga ostavila poznatog boksera Daniela Skardinu (Daniele Scardina).

View this post on Instagram

Agosto 🦁🌊

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

Međutim, Ibrahimović nije čovjek zbog kojeg je to učinila. Njezina nova ljubav je, prema navodima italijanskih medija, bivši biciklista Ignazio Mozer (Ignazio Moser).

Ovaj 28-godišnjak je jedan od najpoželjnijih muškaraca u Italiji. Očigledno da je privukao i Diletinu pažnju i sve su veće špekulacije da su on i atraktivna voditeljica počeli romansu.

Također, Ignacio je raskinuo vezu sa djevojkom Sesilijom Rodrigez (Cecilia Rodriguez) i to je samo dodatno pojačalo sumnje da je sada sa Diletom.

Ignacio je član poznate biciklističke porodice Mozer. Bio je šampion u juniorskoj konkurenciji, a 2012. godine osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu.

Učesnik je brojnim zabavnih emisija na italijanskim televizijama, a svojim izgledom privlači pažnju suprotnog spola. 

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na