PONOVO NA POSAO

Karleuša pjeva u Beogradu: Zbog korone smanjen kapacitet

Jelenin menadžment imao je brojne pozive za gostovanja, ali ona nije prihvatala zbog pandemije

Avaz.ba

Jelena Karleuša

Foto: Instagram


Pjevačici zakazan nastup u septembru na jednom beogradskom splavu, koji će biti održan pod svim mjerama predostrožnosti zbog pandemije.

Jelena Karleuša zakazala je koncert u Beogradu. Naime, pjevačica će 16. septembra nastupiti na beogradskom splavu “Port” uz smanjen kapacitet zbog vanrednog stanja uslijed koronavirusa. Pored obavezne distance, klub je prinuđen da primi manje ljudi nego inače, ali dovoljno da mu se finansijski isplati da bi vlasnici mogli pjevačici da plate punu cifru honorara. 

- Jelenin menadžment imao je brojne pozive za gostovanja, ali ona nije prihvatala zbog pandemije. Sada kada je situacija malo bolja, ona je odlučila da radi, a pogotovo kada je riječ u Beogradu. Jelena je inače više puta pjevala na tom splavu i imaju u vidu samo lijepo iskustvo, odmah se odazvala pozivu. Njeni nastupi u Beogradu su jedni od najposjećenijih, pa mnogi nisu uspjeli da rezervišu svoje mjesto na vrijeme. Vidjet ćemo kako će biti ovog puta s obzirom na to da je kapacitet, kao i na svakom javnom mjestu, smanjem zbog korone, kaže izvor.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na