SA DJEVOJKOM MILICOM

Baća iz filma "Južni vetar" planira vjenčanje, želi da postane otac

Glumac Miodrag Radonjić ne eksponira svoj privatni život javno

Miodrag Radonjić sa djevojkom Milicom. Arhiv

Avaz.ba

3.9.2020

Glumac Miodrag Radonjić ne eksponira svoj privatni život javno, a o ljubavi u kojoj već godinu dana uživa sa izabranicom Milicom, ne zna se puno. 

Mnogobrojna publika ga je najviše upamtila kao luckastog Baću, koji je pravi ženskaroš. Ali, kako Radonjić kaže, on je potpuna suprotnost od uloge koja mu je dodijeljena u popularnom "Južnom vetru".

- U privatnom životu nisam ženskaroš kao Baća. Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu sa djevojkom. Često mijenjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. Čovjek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da vjeruje i ko će da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada zatreba - rekao je glumac.

Kako mu se na poslovnom planu nižu uspjesi, glumac je otkrio da planira da stane na ludi kamen sa Milicom i da je spreman da se ostvari kao otac.

- Milica i ja planiramo vjenčanje. Spreman sam da postanem tata i volio bih da imam mnogo djece. Svoj intimni život čuvam za sebe i nisam neko ko mnogo priča o tome u javnosti - ispričao je Miodrag za srbijanske medije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.