BIVŠI LJUBAVNICI

Ruski biznismen tuži Naomi Kembel i traži od nje milione

Iako na svojim mnogobrojnim računima ima spremljene milijarde, ruski biznismen Vladislav Doronin odlučio je vratiti još nekoliko miliona dolara koje je, tokom petogodišnje veze, posudio svojoj tadašnjoj djevojci

Vladislav i Naomi: U vezi bili pet godina. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

6.9.2020


Naomi Kembel (Campbell) mogla bi, kako se čini uskoro stati pred sudca kako bi objasnila svoje gledište oko tužbe svog bivšeg partnera, milijardera Vladislava Doronina. Par je u vezi proveo pet godina, i to od 2008. do 2013. godine, a tokom tog perioda Doronin je slavnom supermodelu posudio poveću sumu koja ona nikada nije vratila.

Iako na svojim mnogobrojnim računima ima spremljene milijarde, ruski biznismen Vladislav Doronin odlučio je vratiti još nekoliko miliona dolara koje je, tokom petogodišnje veze, posudio svojoj tadašnjoj djevojci, slavnomsupermodelu. Doronin je protiv bivše djevojke podignuo milionsku tužbu, u kojoj tvrdi kako Naomi odbija vratiti poveću svotu novca koju joj je posudio tokom veze, a tačan iznos, barem za sada, nije poznat.


Vladislav i Naomi. Agencije

Uz to, Doronin tvrdi kako ona, osim novca, ne želi vratiti i neke njegove stvari čija je vrijednost, u konačnici, oko 3 miliona dolara. Ruski biznismen svoje je bogatstvo sagradio je na nekretninama, a dana je vlasnik i predsjednik uprave Aman Resortsa.


U vrijeme kada su bili u vezi svoju je tadašnju djevojku obasipao pažnjom, a često ju je vodio na luskuzna krstarenja privatnom jahtom ili na vikende u svoju vilu na privatnom otoku Kleopatra u Turskoj. Zašto je sada, sedam godina kasnije odlučio da traži svoj novac i dragocjenosti, još uvijek nije poznato.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.