CIJENA IM NIJE BITNA

Pogledajte kako izgleda luksuzna jahta na kojoj su uživali Bijonse i Džej Zi ploveći Jadranom

Par je proslavaio pjevačicin rođendan u prestižu

Bijonse i Džej Zi. Instagram

Avaz.ba

10.9.2020

Bijonse (Beyonce) i Džej Zi (Jay Z) plovili su Mediteranom na jahti koju plaćaju čak dva miliona dolara sedmično.

Par superzvijezda nedavno je napustio Hrvatsku, gdje su proslavili njen 39. rođendan. S njima su njihova djeca, osmogodišnja kći Blu Ajvi (Blue Ivy) i trogodišnji blizanci Rumi i Sir.

Par čije se ukupno bogatstvo procjenjuje na 1,4 milijarde dolara na odmoru nije štedio - prenosi Index.hr.


Luksuzna jahta na kojoj su uživali Bijonse i Džej Zi - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Tu je i mnoštvo dodatnog sadržaja, poput luksuznog spa prostora, dobro opremljene teretane s profesionalnim trenerima, kinodvorane i otvorenog bazena. Tu je i nekoliko džet-skija, čamci na napuhavanje, oprema za pecanje i još puno toga.

Jahta Lana na kojoj krstare Mediteranom duga je 107 metara i široka 13 metara, a mediji je nazivaju jednom od najimpresivnijih superjahti koje plove vodama svijeta. Uređena je u neutralnim tonovima, a elementi na njenom plafonu imitiraju valove.

Na jahti je osam luksuznih kabina i jedna glavna kabina, a sve imaju vlastite kupaonice i uređene su u različitim bojama.


Lana ima i posadu od 34 člana pa se Bijonse i Džej Zi na odmoru nisu morali brinuti o svakodnevnim obavezama. Fotografi su ih uhvatili na jednom od glisera koji dolaze s jahtom, a kad su stupili na kopno, poput svih ostalih na lica su navukli maske.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.