IZA KULISA

Napetost između Anđeline Đoli i Breda Pita raste

Bred Pit i Anđelina Đoli. Agencije

Avaz.ba

11.9.2020

 Mada se razišli još 2016. godine, odnosi između Breda Pita (Brad Pitt) i  Anđeline Đoli (Angelina Jolie) i dalje su napeti. Situacija se, piše "Daily Mail", u posljednje vrijeme pogoršala do te mjere da su bivši supružnici naprasno prekinuli porodičnu terapiju uoči suđenja za strateljetvo nad njihovo šestero djece koje je zakazano za sljedeći mjesec.

"UsWeekly" tvrdi kako se Pit i Đoli opet žestoko prepiru oko raspodjele vremena koje svako ponaosob treba provoditi  djecom.Najstarijem sinu, 19-godišnjem  Medokus (Maddox), dopušteno je da sam bira s kim želi biti u kontaktu, a on, šuška se, već neko vrijeme ne želi ni čuti ni vidjeti oca. 

Bred želi polovično fizičko i pravno starateljstvo nad djecom, no Anđelina nije željela prihvatiti njegove uvjete. Glumica odbija razgovarati o sporazumu oko starateljstva sve dok se kao matična baza za djecu navodi Los Anđečes. Naime, mlađa djeca ondje pohađaju školu, čemu se anđelina oduvijek protivila. Osim toga, ona se navodno se s djecom želi preseliti u Ujedinjeno Kraljevstvo.


Bred Pit i Anđelina Đoli. Agencije

Par se vjenčao 2014. na imanju "Miraval" u Provansi. Bred je nedavno ondje bio s novom djevojkom, njemačkom manekenkom Nikol Poturalski (Nicole 27), zbog čega je Anđelina navodno poludjela od bijesa. Imanje su, uključujući i dvorac te vinograd, Pit i Đoli kupili su 2011. godine za 60 miliona dolara.

- Znao je šta radi - tačno oko godišnjice braka s bivšom suprugom novu djevojku odveo je na "Miraval"... Jednostavno ga nije briga hoće li Anđelina podivljati, ali za očekivati je da hoće - rekao je izvor blizak slavnom glumcu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.