PAULA SUAREZ

Kćerka Kolumbijke iz eksplodiranog džipa u Beogradu povezivana sa Kristijanom Ronaldom

Paula studira glumu i bavi modelingom, a na Instagramu je prati više od 850.000 ljudi

Paula Suarez. Instagram

Avaz.ba

13.9.2020

Sonja (Sonia) Suarez bila je u džipu sa Strahinjom Stojanovićem, kada je njegov automobil eksplodirao u pokretu danas oko 12:15 sati u ulici Omladinskih brigada u Beogradu, pri čemu je Stojanović izgubio život, piše Telegraf.

Njih dvoje su prevezeni u Urgentni centar, gdje je Strahinja kasnije podlegao povredama i preminuo, dok je Sonja pukom srećom prošla samo sa lakšim povredama.

Sonjina kćerka Paula Suarez poznata je javnosti još od ranije, a u žižu javnosti došla je 2016. godine kada je bila u vezi s fudbalerom Real Madrida Kristijanom (Cristiano) Ronaldom.

Sve je počelo kada je isplivao vrući ples Ronalda i Paule na jahti, čime su privukli pažnju javnosti i medija. Prema informacijama do koje su tada došli španski mediji, s asom Reala Paula se upoznala u jednom noćnom klubu na Ibici.

Paula studira glumu i bavi modelingom, a na Instagramu je prati više od 850.000 ljudi. Sonjina kćerka ima 24 godine i prava je lkepotica, a kada se razgoliti može se primijetiti da je vitku figuru naslijedila od majke.

Ona se sredinom aprila ove godine ostvarila u ulozi majke i sa svojim partnerom dobila je kćerkicu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.