LJUBAVNA OLUJA

Ajaz odbacio ljubav svog života, upetljala se nesuđena svekrva

Priča o mladim ljudima koji su žrtvovali vlastite živote za svoje porodice od 21. septenbra na Novoj BH

Avaz.ba

"Ljubavna oluja"

Foto: Promo


Nova turska serija “Ljubavna oluja”, koja se u programu Nove BH počinje emitirati u ponedjeljak 21. septembra, priča je o Firuse i Ajazu (Ayaz), dvoje mladih ljudi koji na leđima nose teret svojih porodica. Firusin otac, šef građevinskog kompleksa, nepravedno je osuđen za nesreću u kojoj je nastradalo 13 ljudi. Firuse je prinuđena da reaguje i pomogne svom ocu. Zapošljava se u firmi u kojoj će pokušati pronaći dokaze o nevinosti svog oca. Od tada će se mlada djevojka boriti za pravdu.

Firuse na prvi pogled privlači svačiju pažnju svojom čistom ljepotom i blistavo nasmiješenim očima. Obrazovanje i porodica su joj na prvom mjestu. Život dvadesetšestogodišnje djevojke koja studira na Odsjeku za arhitekturu potpuno će se promijeniti kad joj se put ukrsti sa Ajazom. Njih dvoje su se upoznali na fakultetu, zaljubili su se i bili spremni učiniti sve jedno za drugo.

 
  • "Ljubavna oluja"

    "Ljubavna oluja"

    Foto: Promo


Njihova ljubav je došla na kušnju kada se umiješala Ajazova porodica. S jedne strane, njegova savjest, odnosno majka, a, s druge, ljubav njegovog života. Azaz je izabrao porodicu i ostavio Firuse bez objašnjenja i taj izbor odvest će ga u veliku ljubavnu oluju u kojoj će se njihovi putevi ponovo spojiti.

Ovo je priča o mladim ljudima koji su žrtvovali vlastite živote za svoje porodice i oprostili se jedno od drugog iz očaja. Uz ljubav Firuse i Ayaza, publika će dovesti u pitanje pravdu i mnoge životne koncepte.

NA VRH

Podijeli članak na