ŠTA SE DEŠAVA

Šok za gledaoce: Doris Pinčić i Boris Rogoznica zajedno u "Superparu"

U junu objavili su da je njihovom braku došao kraj

Doris Pinčić i Boris Rogoznica. Instagram

Avaz.ba

15.9.2020

Gledaoci RTL-a iznenadili su se kad su u drugoj sezoni šoua "Superpar" ugledali poznatu voditeljicu i glumicu Doris Pinčić te pjevača Borisa Rogoznicu.

 Druga sezona RTL-ove zabavne emisije "Superpar" snimala se krajem 2019. godine dok su, sad već bivši supružnici, Pinčić - Rogoznica još bili u braku. Svoju ulogu "celebrity para" u dvije epizode, koje će se prikazati potkraj sezone, odradili su profesionalno i u duhu emisije.

Podsjetimo, Doris i Boris, roditelji dvoje djece, u junu objavili su da je njihovom braku došao kraj. Bez obzira na ljubavni brodolom, zbog dobrobiti sina i kćerke ostali su u korektnim odnosima.


Doris Pinčić. Arhiva

Nedavno se otkrilo i da je Rogoznica, dok je još bio oženjen, izmjenjivao provokativne poruke s bivšom dominom Alexom Ognjenom, zbog čega se poslije i javno iszvinio

- Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio 'muškim hormonima' i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednoga dana - izjavio je pjevač.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.