PJEVAČ U PROBLEMU

Mile Kitić poludio, supruga Marta na ljetovanju spiskala 45.000 eura

Mile mjesecima gotovo i da ne nastupa, a Marta ne vodi računa koliko troši

Avaz.ba

Mile Kitić i Marta Savić

Foto: Arhiv


Folk pjevač Mile Kitić van sebe je, jer mu je njegova supruga, pjevačica Marta Savić, tokom boravka u Dominikanskoj Republici potrošila 45.000 eura. 

Iako važe za veoma imućan par ni njih izgleda nije zaobišla kriza koja vlada na domaćoj estradi, Mile mjesecima gotovo i da ne nastupa, a Marta ne vodi računa koliko troši.

- Mile kuka na sva usta kako je Marta baš pretjerala ovoga puta i da nema osjećaj da je kriza. U Dominikanskoj Republici je bila pet mjeseci. Istina, otišla je tamo da izabere kuću koju bi trebalo da kupe, ali ju je onda korona u svemu omela i ona je, na njenu sreću, a Miletovu nesreću, ostala tamo. Nije mogla nigde da mrdne, ali pošto nije radila, počela je mnogo da troši. Ona nikada nije štedjela, nije žena koja je navikla da živi skromno. Ona voli skupe restorane, dobra pića, skupe plaže i sve što dolikuje jednoj bogatašici-hedonistkinji - priča izvor blizak ovom bračnom paru. 

Kako se dalje navodi, Mile se žali prijateljima da je Marta potrošila veliki dio ušteđevine za kuću koju su htjeli da kupe u Dominikani. 

- To je Mileta izludjelo i on ne zna šta ih čeka i kada će ponovo da zarađuje kao nekad. Požalio se prijateljima da je Marta spiskala skoro cijeli štek i pare za kuću. S druge strane, tu je kćerka Elena, koja ulaže u svoje pjesme, spotove i sve to mnogo košta. Mile ne može mezimici da kaže ne, već ispunjava sve njene želje. 

- Marta, molim te da se sabereš, normalna si žena. Tamo nije kao ovde, nema zezanja i trošenja. To su duple pare. Znaš kakvo je vrijeme, znaš da nema posla. Molim te, obuzdaj se ili ću morati da zavežem kesu, rekao joj je Mile u jednom telefonskom pozivu. Marta mu je samo poslala selfi kako je masiraju na plaži, kao da je ne zanima ništa, osim uživanja. Pa u pravu je žena, ona se naradila kao niko, pjevala je 20 godina, sad je vrijeme da uživa - zaključio je izvor blizak kontroverznom paru.

NA VRH

Podijeli članak na